Veelgestelde vragen

Algemene informatie

Is er internet / gratis wifi op de camping?

Ardennen Camping Bertrix beschikt niet overal over draadloos internet. In de bar, op het terras en rondom het zwembad kun je kosteloos gebruik maken van de Wifi.

Zijn huisdieren toegestaan?

Per kampeerplaats of verhuuraccommodatie zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Tussen 10-07 en 20-08 is maximaal 1 huisdier toegestaan op kampeerplaatsen. Huisdieren dienen altijd aangelijnd te zijn (ook in de bossen). De hygiënische wandelingen van honden dienen buiten het kampeerterrein te gebeuren. De huisdieren zijn in sommige gebouwen niet toegestaan (o.a. de sanitairgebouwen). Het is niet toegestaan huisdieren zonder toezicht achter te laten. Voor eventuele schade of verontreiniging is de eigenaar van het dier aansprakelijk. Tevens dient de eigenaar ervoor te zorgen dat de aanwezigheid van zijn huisdier andere kampeerders niet stoort.

Reserveren

Hoe gaat het reserveren?

Voor het maken van een reservering kun je hiernaast de periode ingeven en een keuze maken uit de huuraccommodaties en kampeerplaatsen. Je hebt in stap 2 van het online boekingsproces de mogelijkheid om een accommodatie of kampeerplaats met voorkeur te boeken. Een voorkeursplaats wordt pas definitief nadat je de bevestiging van ons hebt ontvangen. In de vierde stap volgt een prijsopgave, waarna je jouw gegevens kunt invoeren. Mocht je bij het reserveren problemen ondervinden of vragen hebben, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen:

Mail: info@campingbertrix.be
Telefoon in België: 061-412 281
Telefoon in Nederland: 070-89 00 644

Met het versturen van jouw reservering ga je akkoord met het kampeerreglement en de reserveringsvoorwaarden. Na ontvangst van de reserveringsbevestiging van Ardennen Camping Bertrix, zal (zullen) de aanbetaling(en) binnen de gestelde termijn(en) door jou worden voldaan.

Kan ik een voorkeur doorgeven?

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen en voorkeuren van de kampeerder. Een doorgegeven plaatsnummer of wens is altijd onder voorbehoud. Voor meer informatie raadpleeg de voorwaarden.

Aankomst & vertrek

Hoe laat mag ik arriveren/vertrekken voor een kampeerplaats?

Indien je een kampeerplaats hebt gereserveerd, kun je op de dag van aankomst vanaf 13:00 uur terecht op jouw plaats. Op de dag van vertrek dien je de plaats voor 12:00 uur schoon te verlaten.

Hoe laat mag ik arriveren/vertrekken voor een accommodatie?

Je kunt op de dag van aankomst vanaf 16:00 uur terecht in jouw verhuuraccommodatie. Op de dag van vertrek dien je de accommodatie voor 10:00 uur te verlaten.

Tijdens het verblijf

Betaal ik extra voor douchen of zwemmen?

Het gebruik van zwembad en douches is inbegrepen. Je betaalt dus niets extra.

Hoeveel ampère elektriciteit is er?

Alle kampeerplaatsen (gemiddeld. 90 m²) beschikken over een elektriciteitsaansluiting van 10 ampère. Je dient echter bij reservering op te geven of je er ook gebruik van wenst te maken. Het gebruik van een eurostekker is hiervoor nodig. Deze zijn ook te verkrijgen in onze campingwinkel.

Kan ik het water drinken?

Per kampeerlaantje staat er minimaal 1 kraantje dat je deelt met de medekampeerders. De plaatsen 128-151 en 223-242 beschikken over een individueel watertappunt waar je de caravan op kunt aansluiten. Wij vragen voor deze plaatsen een toeslag. Het water in de sanitairgebouwen en uit de kraantjes bij de kampeerplaatsen is drinkbaar water. Het smaakt echter anders dan je thuis gewend bent omdat er meer kalk in het water zit.

Is er animatie in de vakantie?

In de meeste schoolvakanties verzorgen wij een Nederlandstalig recreatie- en buitensportprogramma voor kinderen, jeugd en volwassenen. Kijk hier voor meer informatie.

Kan ik mijn elektrische auto opladen? 

Op onze camping hebben wij helaas op dit moment nog geen laadpaal. In het winkelcentrum van Bertrix (Frunshopping Bertrix) en bij het station van Bertrix staan laadpalen.  

Kan ik pinnen?

Bij de receptie en in onze horeca kun je met je betaalpas betalen. Echter is het in de omgeving van de camping is nog erg gebruikelijk dat er met contant geld wordt betaald. Zorg dus dat je altijd contant geld bij je hebt. Bij onze buitensportpartner Cap Nature, in het houten chalet tegenover de receptie, is het ook alleen mogelijk om met contant geld te betalen. Er kan geen cash geld gepind worden bij de receptie, dit kan wel bij een geldautomaat in het dorp Bertrix.