Vakantiewerk camping België

Op zoek naar vakantiewerk op een camping in het buitenland? Vind een baan die bij jou past op onze geweldige camping in de Belgische Ardennen. Of je nou altijd al eens in een animatieteam op een camping hebt willen werken of dat je een echte topper bent in de keuken. We zijn hard op zoek!

Bekijk de vacatures

Vakantiewerk camping in België

Ben je op zoek naar vakantiewerk in het buitenland en lijkt het je leuk om een seizoen lang op een camping in België te werken? Kies dan voor een geweldige vakantiebaan op Camping Bertrix. Hier beleef je een onvergetelijke zomerperiode terwijl je ook nog eens een leuk zakcentje verdient! 

vakantiewerk camping belgie

Het is hier een geweldige plek om te werken. We hebben veel faciliteiten op onze grote camping en zoeken daarom een hoop jonge vakantiewerkers die toe zijn aan misschien wel hun eerste buitenlandervaring. Sollicitieer vandaag nog naar vakantiewerk op camping Bertrix.

Bekijk de vacatures

Vakantiewerk buitenland: een geweldige ervaring

Werken op een camping in het buitenland is geweldig. Zo bezorg je met jouw functie onze gasten een heerlijke vakantie. Dat is al een prettig gevoel. Daarnaast ben je in de schitterende omgeving van de Belgische Ardennen en doe je elke dag iets leuks, waar je ook nog eens voor betaald krijgt.

Je zult werken in een team met jonge collega's. Maak tijdens je vakantiewerk in het buitenland nieuwe vrienden en geniet van de gezelligheid! Maar natuurlijk is seizoenswerk ook gewoon keihard werken. Wij zorgen voor de juiste balans. We bieden:

 • Goed salaris
 • Gratis verblijf
 • Dagelijks een gratis gezonde maaltijd
 • Een goede inwerkperiode
 • Een onvergetelijke ervaring!

Ontdek de camping

Zoek een vakantiebaan die bij jou past

De mogelijkheden zijn groot op onze camping, want we zijn op zoek naar een hoop nieuwe collega's. Heb je altijd al willen werken in een animatieteam op een camping? Wanneer je enthousiast bent en wanneer werken met kinderen helemaal jou ding is dan is dat echt iets voor jou.

Misschien vind jij werken in de keuken wel helemaal geweldig of steek je liever de handen uit de mouwen en ben je technisch aangelegd. We zijn op zoek naar jou! Bekijk de openstaande functies:

 • Keukenhulp
 • Winkelmedewerker
 • Hulpkok
 • Frituurmedewerker
 • Afwashulp
 • Buitendienstmedewerker

Velen gingen jou voor!

Al jaren ontvangen wij toppers uit het buitenland die willen werken in het buitenland of een stage zoeken op een camping. We zijn een SBB erkend leerbedrijf en zijn daarmee bevoegd om Nederlandse stagiaires op te leiden. Benieuwd naar de ervaring van onze oud-stagiaires? Lees die van Bradley, Faith of Melissa.

vakantiewerk camping buitenland

Kom je bij ons werken?

Vakantiewerk op een camping is geweldig. Zeker wanneer je midden in de Belgische Ardennen een baantje vindt die bij jou past! Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten, maar we vinden het vooral belangrijk dat je in elk geval enthousiast, behulpzaam en servicegericht bent. Daarnaast hebben we nog een aantal vereisten:

 • Minimaal 4 weken aaneengesloten in juli tot augustus
 • We zijn op zoek naar echte aanpakkers 
 • Je moet een echte teamplayer zijn
 • We verwachten dat je flexibel inzetbaar bent

Daarnaast moet je het natuurlijk leuk vinden om in een jonge groep collega's te werken. Je zult samen ten slotte onze gasten een geweldige tijd bezorgen. Ben jij de enthousiasteling die wij zoeken?

Solliciteren maar!

Stuur je sollicitatiebrief met foto naar werken@campingbertrix.be ter attentie van Sharon. Vermeld in ieder gevel welke periode je beschikbaar bent en voor welke functie je solliciteert. Je kunt daarnaast vanuit België bellen naar  0032 (0)61 41 22 81 en vanuit Nederland naar 070 - 890 06 44.