Jouw verblijf met Vakantieveilingen

Voer je kortingscode in

Ontdek nu extra voordelig de geweldige vakantiemogelijkheden op Ardennen Camping Bertrix en profiteer van €100,- korting.


Voordeel via Vakantieveilingen

Ontdek nu extra voordelig de geweldige vakantiemogelijkheden van onze camping in de Ardennen. Een gezellige familiecamping op terrassen midden in de Belgische natuur. Ideaal voor een midweek, weekendje weg of een langere vakantie.

Je ontvangt €100,- korting op de totaalprijs van een volledig ingerichte luxe stacaravan, safaritent of bungalowtent. Ons vakantiepark beschikt over eersteklas huuraccommodaties, uitgebreide recreatiemogelijkheden en goede voorzieningen.

Voorwaarden

  • Geldig op een verblijf in de volgende periodes: 01-04-2024 tot 08-05-2024, 12-05-2024 tot 17-05-2024, 20-05-2024 tot 01-07-2024, 01-09-2024 tot 04-11-2024. De Vakantieveilingen korting is dus niet geldig in het Hemelvaart- en Pinksterweekend alsmede in het hoogseizoen.
  • Alleen voor nieuwe reserveringen en kan niet achteraf aan een reeds bestaande reservering worden toegevoegd; niet cumuleerbaar en niet in combinatie met andere kortingen/aanbiedingen, spaarprogramma’s, acties of arrangementen.
  • Uitbetaling in contanten of vergoeding anderszins is niet mogelijk.
  • De beschikbaarheid van een huuraccommodatie voor deze korting kan per type en/of aankomstdatum verschillen en is beperkt.

Reserveren met Vakantieveilingen korting

Je doorloopt de volgende stappen om een reservering te maken:

  1. Voer hierboven de actiecode in die je hebt ontvangen via de gewonnen veiling op Vakantieveilingen.
  2. Je kunt nu de gewenste accommodatie en periode kiezen. De korting wordt automatisch berekend in het prijsoverzicht (let op: elke code is uniek en kan dus maar één keer ingevoerd worden. Voer deze dus alleen in op het moment dat je zeker weet dat je reserveren gaat).
  3. In de volgende stap geef je je gegevens in en kun je vervolgens de reservering definitief maken.
  4. Na het maken van de reservering ontvang je per e-mail de reserveringsbevestiging met hierin onder andere de aankomst/vertrektijden, adresgegevens en betalingsgegevens.