Stage ervaring Sebastian

Hallo allemaal, mijn naam is Sebastian en ik ben 20 jaar oud, ik volg een Front office opleiding op het Friesland college in Leeuwarden. Afgelopen jaar heb ik vanaf midden April tot en met midden September stage gelopen op Ardennen Camping Bertrix. Een geweldige camping in de zuid Belgische Ardennen.

Het is een fantastische camping om ervaring op te doen in de Front office of horeca. Samen met een andere stagiaire, Dorien, ben ik 5 maanden werkzaam geweest op de camping waarvan een goede 3 maanden stage en de overige tijd als vakantie medewerker.

Op de frontoffice kreeg ik als stagiair de verantwoordelijkheid over het reserveringssysteem en de campingwinkel. De werkzaamheden die ik voornamelijk heb gedaan zijn gasten in-/uitchecken, reserveringen maken, de winkel in orde maken & broodjes inpakken. Het is een zeer leuke en leerzame ervaring om werkzaam te zijn voor een lange tijd op de camping. Je werkt in drukkere periodes maar ook in rustigere periodes waarin je bijvoorbeeld meer tijd hebt om nieuwe affiches voor evenementen in het hoogseizoen te maken.

Ardennen Camping Bertrix biedt een prima verblijf en stage vergoeding aan voor alle stagiaires maar ook voor de vakantiewerkers. Ik werkte in een leuk team met veel mensen van dezelfde leeftijd waarmee ik leuke uitstapjes in de omgeving heb gemaakt en nog leukere avonden heb beleefd. Met de parkbeheerders heb ik een erg goede band opgebouwd en ik heb veel leerzame feedback gekregen waar ik veel aan heb gehad tijdens mijn leerproces.

In zijn geheel was het een super leerzame en leuke locatie om mijn stage te hebben gelopen, stiekem begon ik het zelfs een beetje te missen toen het eenmaal allemaal voorbij was. Ik kan iedere student die aankomend jaar stage moet lopen in de front office of bijvoorbeeld de horeca deze camping echt aanbevelen vanuit mijn eigen ervaringen. Alles is gewoon goed geregeld en ik kan garanderen dat je heel veel nieuwe leuke mensen zult ontmoeten waarmee je een prachtige tijd mee gaat doorbrengen terwijl je tegelijkertijd aan het leren bent. Natuurlijk kun je er als vakantiewerker ook terecht om wat extra’s bij te verdienen terwijl je kan genieten van de prachtige natuur en bouwwerken in de Belgische Ardennen.

Groetjes,

Sebastian