Stage ervaring Melissa

Een van de redenen waarom ik voor deze camping heb gekozen was omdat ik een buitenlandse stage wilde gaan doen maar toch niet té ver weg en daarom leek deze camping mij een ideale keuze. Wat ben ik ontzettend blij dat ik deze keuze heb doorgezet! Ik heb er geen enkele seconde spijt van gehad.

16 weken lang liep ik stage op Camping Bertrix. Bij de receptie kreeg ik veel verantwoordelijkheid maar als ik hulp nodig had kon ik hier ten aller tijden om vragen. Dit vond ik zelf heel erg fijn. Na werktijd breng je veel tijd door met je collega's. Samen eet, werk, woon en feest je met elkaar. Doordat iedereen rond dezelfde leeftijd is heb je een hele hechte groep en maak je veel leuke dingen met elkaar mee.

Vanuit het bedrijf is alles heel goed geregeld. De eigenaren zijn jong en denken daarom goed met je mee en als je iets bij ze kwijt wilt staan ze altijd klaar om je te helpen.

Tijdens het werken ontwikkel je jezelf, leer je veel en maak je ontzettend veel plezier, daarom zou ik deze camping voor iedereen aanraden!

Groetjes,

Melissa.