Stacaravan Ardennen

Als je op vakantie gaat in de Ardennen, dan wil je dit natuurlijk in luxe kunnen doen. Daarom biedt Ardennen Camping Bertrix je de mogelijkheid te kamperen in één van de luxe stacaravans die de camping rijk is. Zo kun je altijd in stijl vakantie vieren.

Welke stacaravan Ardennen kies je?

Op Ardennen camping Bertrix kun je kiezen uit 3 verschillende stacaravans:

Zoals je meteen al kunt zien heb je de keuze uit grote stacaravans (6 personen) en wat minder grote stacaravans (4 personen). Dit betekent dat je, ongeacht de grootte van je gezin, altijd wel een ideale stacaravan kunt vinden. Daarbij heeft elke stacaravan zijn voordelen. Zo hebben de Flores stacaravans een ruime woonkamer met zithoek, twee slaapkamers met extra grote bedden, een apart toilet en een grasveld met terras en complete tuinset. De Tamaris XL heeft een oppervlakte van 35m2. Daarnaast heeft de stacaravan een ruime keuken met een aparte eettafel. Ook staan er 3 extra grote bedden in de stacaravan. Zoals je kunt zien heeft een stacaravan Ardennen alles wat je nodig hebt.

Uitjes vanuit jouw stacaravan

Vanuit jouw stacaravan in de Ardennen kun je de leukste uitstapjes plannen. Zo kun je natuurlijk heerlijk wandelen en fietsen in de natuur, maar ook de verschillende steden hebben heel veel leuks te bieden. Zo is een bezoek aan de stad Bouillon of de stad Bastogne gegarandeerd een heel leuk uitstapje tijdens je vakantie. In Bouillon kun je bijvoorbeeld het kasteel van Godfried van Bouillon bezoeken. Dit oude kasteel is geopend voor publiek.

De oorlogsgeschiedenis van Bastogne

Bastogne (Bastenaken in het Nederlands) heeft een hele heftige oorlogsgeschiedenis. Zowel in de Eerste als in de Tweede Wereldoorlog is hier hard gevochten, en dit is nog heel goed terug te zien in de stad. De stad staat vol met monumenten die je herinneren aan deze tijd. Daarnaast kun je hier verschillende musea bezoeken om een beeld te krijgen van de zware strijd die hier gevochten is. 

Ontdek het leuke stadje Bertrix

Ook kun je vanuit jouw stacaravan in de Ardennen op onze camping gemakkelijk het stadje Bertrix verkennen. In Bertrix kun je verschillende dingen doen. Zo kun je in de stad verschillende goede restaurants bezoeken. Schuif aan om de lekkerste streekgerechten te proeven of kies voor een snelle hap in de frituur. Ook als je een drankje wilt drinken kunt je in Bertrix op verschillende plekken terecht. Bekijk hier maar eens waar je allemaal kunt zitten.

Kamperen in de Ardennen

Kamperen in een stacaravan Ardennen heeft vele voordelen. Naast heerlijk kampeergemak, biedt het je ook de mogelijkheid om op een luxe manier te genieten van alles wat de Ardennen te bieden hebben. Zo kun je deelnemen aan de verschillende outdoor en survival activiteiten die de camping aanbiedt. Hier kun je je helemaal uitputten, om vervolgens weer goed uit te rusten in je stacaravan Ardennen.  Ook kun je vanuit de stacaravan de natuur rondom de camping intrekken, en tijdens een lekkere wandeling het Ardennen gebied ontdekken. Dat maakt kamperen in een stacaravan Ardennen op Ardennen Camping Bertrix zo'n uitzonderlijke belevenis.

Een geweldig verblijf

'Mooi rustig gelegen camping vriendelijke vlotte service mooie stacaravans en staanplaatsen voor zowel ouderen als voor kinderen veel faciliteiten en acomedatie voor ieder wat wils place to be voor de ideale vakantie.' - Kurt

Ben je nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat de camping je te bieden heeft? Kijk dan even rond op de website en laat je verrassen door alle mogelijkheden. En wil je een mooie stacaravan reserveren? Geen probleem. Op onze website kun je in no time bekijken welke accommodaties nog vrij zijn en voor welke periode je kunt reserveren.

 Reserveer nu je stacaravan in de Ardennen