Seizoenplaatsen

Optimaal profiteren van je vrije weekenden en vakanties, besparen op de kosten van de stalling van jouw caravan en dat alles voor een bijzonder aantrekkelijke prijs? Dan is een seizoenplaats in de Ardennen vast iets voor jou! Ardennen Camping Bertrix en haar omgeving hebben zoveel te bieden dat één vakantie eenvoudig te kort is. Het verheugt ons daarom dat veel gasten onze camping meerdere keren bezoeken. Wij bieden jou tevens de mogelijkheid om voor een aantrekkelijke prijs verschillende vakantieperiodes met elkaar te combineren.

Lenteplaats en nazomerplaats

Wanneer je regelmatig in de Ardennen wilt verblijven, maar niet in het hoogseizoen (juli en augustus), dan is de lenteplaats ideaal. Vanaf de opening van de camping tot eind juni kun je de camping zo vaak bezoeken als je wilt. Ook een nazomerplaats is buitengewoon aantrekkelijk. Vanaf half augustus mag je verblijven op de camping. Je ervaart de ontwikkelingen in de natuur: de groene bossen veranderen in een prachtig kleurenparadijs. Ook culinair valt er veel te genieten in deze periode want de restaurants bereiden speciale wildgerechten.

Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren

De combinatie van Hemelvaart en het Pinksterweekend is al jaren populair. Steeds meer gasten koppelen de Paas- en/of de meivakantie hier ook aan vast. Wil je een periode verblijven die niet in onze prijstabel is voorzien, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Op Ardennen Camping Bertrix zijn uitstekende mogelijkheden om voor een aantrekkelijke prijs optimaal van jouw vrije weekenden en vakanties te genieten.

Seizoenplaatsen Ardennen

Seizoenplaatsen of kampeerarrangement

De volgende seizoenplaats of kampeerarrangementen zijn mogelijk:

  • Voorseizoenplaats: 24 maart tot 30 juni 2023
  • Juniplaats: 1 juni tot 30 juni 2023
  • Naseizoenplaats: 20 augustus tot 6 november 2023
  • Combinatie voor- en naseizoen: 24 maart tot 30 juni 2023 // 20 augustus tot 6 november 2023

Bekijk de tarieven

Kamperen in het laagseizoen

Buiten de schoolvakanties kun je genieten van de rust en ruimte op onze camping en haar omgeving. Kom ook proeven van het aangename Bourgondische leven in een oase van groen, genieten van rust, ruimte, een ongerepte natuur en interessante bezienswaardigheden.

Ardennen Camping Bertrix seizoenplaatsen

Waarom kiezen voor Ardennen Camping Bertrix in het laagseizoen?

  • Je profiteert van de laagste prijzen. In sommige periodes gelden extra kortingen of gratis overnachtingen.

  • Ook in de laagseizoen periode zijn de meeste faciliteiten geopend. Onze plaatselijke bakker brengt iedere dag vers brood, waaronder croissants, stokbrood, gesneden broden en luxe broodjes. In het verwarmde buitenzwembad kun je op uw gemak baantjes zwemmen en er is een apart peuterbad voor de (klein)kinderen (mei tot half september). Op een ligbed kun je lekker ontspannen een boek lezen of puzzelen. Daarnaast is het mogelijk om met jouw (nieuwe) vrienden een partijtje tennis of jeu de boules te spelen. In de bar of op het terras genieten jullie van een speciaal Trappistenbiertje of een goed glas wijn bij een magnifiek uitzicht om daarna lekker te dineren in het restaurant.

  • Prachtige omgeving met ongerepte natuur en pittoreske dorpjes met veel bezienswaardigheden. Bij de receptie vind je veel informatie over kastelen, kerken, grotten, burchten en oorlogsmonumenten. Daarnaast zijn er in de directe omgeving van de camping ook tientallen wandelingen uitgezet door bossen en over landweggetjes met bekende vergezichten. Of breng je liever een bezoek aan één van de markten op zoek naar een leuk souvenir? Voor zowel een weekendje Ardennen als een langere vakantie ben je ook in het laagseizoen bij Ardennen Camping Bertrix aan het juiste adres.