Omgeving detail

Overzicht

Wandelen

Prachtig wandelen doe je natuurlijk in de Ardennen. Geniet van mooie uitzichten en bijzondere tochten door de natuur met onze tips.

Ga mee op wandelreis

Samen met de KWBN organiseren wij een 4-daags wandel arrangement in de prachtige Ardennen bij onze camping in België. Van donderdag 20 tot zondag 23 juni 2024 kun je genieten van gezelligheid, goed eten en bovenal, veel wandelplezier. Kom jij mee wandelen?

Meer informatie

Ontdek de natuur

Nergens kun je mooier wandelen dan in onze eigen Belgische Ardennen. Prachtige uitzichten in de bergen en bijzondere natuurverschijnselen in de bossen van de Ardennen. Vanaf de camping zijn er verschillende mooie tochten om te wandelen. Bij de receptie hebben we de meest bijzondere routes in de directe omgeving. 

Er zijn routes voor gezinnen met jonge kinderen, voor de avonturiers, ouderen, de echte wandelaars en nog veel meer. Voor iedere kampeerder is er een wandeltocht die bij hem of haar past.

Wandelen met elkaar

In de vakantie kun je ook op pad met vrijwilligers om de natuur te leren kennen. Geregeld vertrekt een vaste groep vrijwilligers van de camping om de mooiste plekken te laten zien. Tijdens deze tocht zie je de meest mooie vergezichten, want onze vrijwilligers kennen het gebied natuurlijk heel goed!

Volg onze vrijwilligers alvast op Facebook, dan blijf jij ook op de hoogte!

Acbwandelvrienden  

De laddertjeswandeling in Rochehaut

Eén van de bekendste wandelingen in de Ardennen is de laddertjeswandeling in Rochehaut. Deze route is voor echte avontuurlijke wandelaars. Je daalt eerst af naar de rivier de Semois en daarna klim je via verschillende laddertjes weer omhoog. Tijdens deze route kan je op verschillende plekken genieten van een prachtig uitzicht.

Meer info