Omgeving categorie

Overzicht

Sportief en actief

De Belgische Ardennen en outdoor activiteiten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Denk aan survivallen in de natuur, avontuurlijke kano- of kajaktochten, klimmen en abseilen, mountainbiken door bossen, weilanden en over heuvels en bergen. Maar ook boogschieten, vissen en paardrijden behoren tot de mogelijkheden.

Wandelen

Wandelen

Geniet van heerlijke en uitdagende wandelingen rondom de camping. Lees onze tips om van jouw wandeling een bijzondere tocht te maken.

Mountainbiken

Mountainbiken

Mountainbiken door de prachtige natuur van de Ardennen. Geniet van de uitgestrekte bossen en de bijzondere uitzichtpunten.

Kajakken

Kajakken

Beleef avontuurlijke dag op het water. Kajakken of kano├źn op de rivier de Semois behoort tot de must-do's tijdens je verblijf in de Ardennen.
Vissen

Vissen

Geniet van een heerlijk rustige dag aan het water terwijl je aan het vissen bent. De rivieren in de Ardennen geven de mogelijkheid om jouw favoriete sport uit te oefenen.
Klimmen & abseilen

Klimmen & abseilen

Ben jij op zoek naar uitdaging tijdens jouw vakantie? Ga dan klimmen en abseilen op rotsen. Een actieve en spannende beleving in de Belgische Ardennen.
Skatepark

Skatepark

Op een kilometer van de camping vind je het skatepark van Bertrix. Neem je skates, skateboard of BMX dus mee!