Omgeving categorie

Overzicht

Natuur

Vanaf de camping loop je direct door een prachtig gebied waar het soms lijkt of je helemaal alleen op de wereld bent. Door de bossen en over verlaten paden en landweggetjes met prachtige vergezichten. Het enige geluid dat je hoort komt van de vogels en het stromende water van de talrijke beekjes. Je zult niet de eerste zijn die tijdens een ontspannen wandeling een groep herten, een vosje of een familie everzwijnen tegenkomt. Deze prachtige, vaak nog ongerepte natuur is terecht een reden waarom veel wandelliefhebbers regelmatig terugkeren naar dit unieke gebied om te genieten van de rust, de flora en de fauna.

La Coulée Verte

La Coulée Verte

5 km

La Coulée Verte, in het Nederlands "de groene doorgang", is een heerlijke plek om een dagje door te brengen als het lekker weer is. Kids kunnen heerlijk spelen in het riviertje, je kunt er lekker relaxen op het gras en het is de perfecte plek voor een gezellige picknick of barbecue. En dat op slechts 10 minuten rijden van de camping!
Uitkijkpunt Le point de vue des Baux

Uitkijkpunt Le point de vue des Baux

8 km

Uitkijkpunt dichtbij de camping gelegen. Parkeren doe je bij 'Chapelle Notre Dame Du Prompt Secours'. Neem het linkse pad omhoog en na zo'n 350 meter lopen ben je er.
Meer van Neufchâteau

Meer van Neufchâteau

16 km

De vallei van het meer van Neufchâteau is een prachtige plek voor ontspanning en recreatie, die op ongeveer 15 minuten afstand ligt. Hier kun je zwemmen of ontspannen op het zandstrand. Je kunt er ook kano's en waterfietsen huren.
Uitkijkpunt Rocher du Hat

Uitkijkpunt Rocher du Hat

21 km

Eén van de mooiste uitzichtpunten in de Ardennen. Het is eenvoudig te bereiken en deze wandeling van 5km is goed te doen met kinderen, want de route is helemaal vlak.
Uitkijkpunt Tombeau du Géant

Uitkijkpunt Tombeau du Géant

21 km

Gelegen net buiten het dorpje Botassart, midden in de natuur vind je dit adembenemende uitzicht. Ook wel het Graf van de Reus genoemd. Je kunt hier prachtig wandelen. Makkelijk bereikbaar met de auto.
Natuurpark Gaume

Natuurpark Gaume

32 km

In het zuiden van de provincie Luxemburg vind je dit veelzijdige natuurpark met opvallende hellingen, watertjes, bossen en karakteristieke flora en fauna.
Bos van Anlier

Bos van Anlier

38 km

Een prachtig woud met bossen, wateren en leuke dorpjes vind je in het Natuurpark Haute-Sûre Fôret d'Anlier. Het bos ligt op zo'n 40 minuten rijden van de camping.
Domaine de Chevetogne

Domaine de Chevetogne

65 km

Op 40 minuten rijden van de camping vind je Domaine de Chevetogne. Een 600 ha groot domein van bossen, speeltuinen, zwembaden, horeca en waterpartijen. Bij uitstek een plek om een hele dag te vertoeven.