Ontdek de omgeving

Verken de omgeving van Ardennen Camping Bertrix met geschiedenis, cultuur, brouwerijen, musea en nog veel meer. Lees onze tips!

Musea en attracties

Musea en attracties

Ga op ontdekking in de natuur, ondergronds in de grotten of wilde dieren spotten in het wildpark. Er is genoeg te beleven in de Belgische Ardennen.
Steden en dorpen

Steden en dorpen

De Ardennen kent diverse leuke dorpen en steden zoals het historische Bastogne, boekendorp Redu maar ook Bouillon of La-Roche-en-Ardenne en hun fort. Welke bezoek jij?
Sportief en actief

Sportief en actief

Bij de Ardennen denk je natuurlijk aan buitensporten! Door de prachtige natuur, de vele rivieren, heuvels en bossen kun je lekker sportief en actief bezig zijn.
Markten

Markten

Heb je zin in een leuk uitje naar een weekmarkt met streekproducten of rommelmarkt? Bekijk onze tips in de omgeving van Ardennen Camping Bertrix.
Streekproducten

Streekproducten

Welke heerlijke streekproducten horen bij de Belgische Ardennen? Dat zijn natuurlijk de Ardennerham, Belgisch bier, het wild, forel en schapenkaas. We vertellen je er graag over.
Natuur

Natuur

De natuur van de Ardennen. In welk seizoen je er ook bent, het is altijd een magnifiek tafereel. Wandelen door de bossen, langs de rivier of in een natuurpark. Lees onze tips.
Binnenactiviteiten

Binnenactiviteiten

Helaas is het niet altijd lekker weer in de Ardennen. Gelukkig zijn er genoeg leuke binnenactiviteiten in de omgeving te ondernemen.