Faciliteiten overzicht

Zwembaden

Een zwembad is zonder enige twijfel voor veel vakantiegangers één van de belangrijkste voorzieningen. Op Ardennen Camping Bertrix zijn twee zwembaden waar onze gasten graag gebruik van maken. Beide zwembaden zijn geopend vanaf 1 mei tot 15 september.

Het grote zwembad

Het grote zwembad is onlangs grondig gerenoveerd en heeft een oppervlakte van meer dan 300 m² (25 x 12,5 m) en behoort daarmee tot de grootste openlucht zwembaden in de Ardennen. Het bad is verwarmd en is 27 graden warm. De maximale diepte van het zwembad is 1m38.

Rond de zwembaden staan comfortabele ligstoelen waarin je ontspannen een boek kunt lezen of een puzzel kunt maken. Het terras is gelegen op het zuiden, zodat je de hele dag van de zon kunt genieten.

Peuterzwembad

Ons peuterbad is een waar feestje voor alle kleine kinderen op de camping. Het peuterzwembad is gescheiden van het grote zwembad wat het extra veilig maakt. Zo kunnen de kinderen ongestoord genieten van alle waterpret. De diepte van het bad varieërt van 20 cm tot maximaal 40 cm.

In het verwarmde peuterzwembad is een glijbaan aanwezig. Vanaf de ligstoelen van het omliggende zwembadterras kun je heerlijk ontspannen terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Dat is pas echt vakantie!

Binnenzwembad Bertrix 

Bij minder goed weer kunt u kiezen voor het overdekte zwembad in Bertrix. Dit gemeenschappelijke zwembad ligt op 1.5 km van Ardennen Camping Bertrix. Het dragen dragen van een badmuts is hier verplicht, alsmede een strakke zwembroek voor de mannen. Vanwege de Covid-19 maatregelen, dient u wel van te voren online te reserveren en te betalen.