Faciliteiten overzicht

Zwembaden

Een zwembad is zonder enige twijfel voor veel vakantiegangers één van de belangrijkste voorzieningen. Op Ardennen Camping Bertrix zijn twee zwembaden waar onze gasten graag gebruik van maken. Beide zwembaden zijn geopend vanaf 1 mei tot half september.

Het grote zwembad

Het grote zwembad is onlangs grondig gerenoveerd en heeft een oppervlakte van meer dan 300 m² (25 x 12,5 m) en behoort daarmee tot de grootste openlucht zwembaden in de Ardennen. Het bad is verwarmd en is 27 graden warm. De maximale diepte van het zwembad is 1m40.

Rond de zwembaden staan comfortabele ligstoelen waarin u ontspannen een boek kunt lezen of een puzzel kunt maken. Het terras is gelegen op het zuiden, zodat u de hele dag van de zon kunt genieten.

Peuterzwembad

Ons peuterbad is een waar feestje voor alle kleine kinderen op de camping. Het peuterzwembad is gescheiden van het grote zwembad wat het extra veilig maakt en de kinderen ongestoord kunnen genieten van alle waterpret. De diepte van het bad varieërt van 20 cm tot maximaal 40 cm.

In het verwarmde peuterzwembad is een glijbaan en een waterattractie aanwezig. Vanaf de ligstoelen van het omliggende zwembadterras kunt u heerlijk ontspannen onder het genot van een hapje of een drankje terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Dat is pas echt vakantie!

Gratis overdekt zwemmen op loopafstand

Mocht het weer een keer wat minder zijn, dan kunt u een bezoek brengen aan het overdekte gemeentezwembad in Bertrix. Dit zwembad ligt op 1.2 km van Ardennen Camping Bertrix. Natuurlijk is de 24 meter lange glijbaan buitengewoon populair. Bij de receptie kunt u tijdens uw vakantie informeren naar de actuele openingstijden en terecht voor de kaartjes. Let op: het dragen van een badmuts is verplicht als ook voor de mannen een strakke korte zwembroek.