Faciliteiten overzicht

Speelbos

Door de poort treed je de magische wereld van het speelbos binnen. Kinderen kunnen hier naar hartenlust ravotten, springen over beekjes, kruipen over boomstammen, zich verstoppen achter de varens, op zoek gaan naar de ideale wandelstok, hinkelen van boomstam naar boomstam of sprookjesachtig wegdromen bij de reuze paddenstoelen die in het midden van het speelbos te vinden zijn.

In het speelbos zijn allerlei natuurlijke speeltoestellen te vinden, zo is er een boomstammen brug over een riviertje, een klauterwand, touwen die tussen bomen zijn gespannen en zijn er schommelbanden te vinden. Voor de ouders zijn er bankjes langs het riviertje van waar ze een oogje in het zeil kunnen houden. CapNature is onze partner die de buitensportactiviteiten verzorgd, in het speelbos is een gedeelte omheind waar men kan paintballen en boogschieten. Hoog in de bomen bevindt het high rope parcour, onder deskundige begeleiding van CapNature is het mogelijk om je klauterkunsten te testen.

Het speelbos biedt een fantastische plek om je lekker uit te kunnen leven, maar is ook het startpunt voor een stevige wandeling in de aangrenzende natuur. In het speelbos voelt ook de “oudste” onder ons zich weer een kind!