Faciliteiten overzicht

Horeca

Lekkere maaltijden, speciale bieren en goede wijnen... De vakantie is bij uitstek een periode om ‘een terrasje te pakken’ en uit eten te gaan. Wij nodigen u graag uit in een van de gezellige horecagelegenheid op Ardennen Camping Bertrix. Goed om te weten: In het hoogseizoen zijn wij dagelijks geopend. In het voor en naseizoen kunnen de openingstijden verschillend zijn. Deze kunt u navragen bij de receptie, of u kunt contact opnemen met ons

Restaurant Les Amis de l´Ardenne

Restaurant Les Amis de l´Ardenne

Speciaal voor de gasten van Ardennen Camping Bertrix stelt onze kok een uitgebreide menukaart samen met heerlijke gerechten. Aanraders zijn o.a. het Vlaams stoofvlees, het visstoofpotje en de saté. Voor kinderen zijn er verschillende kindermenu’s en er zijn een aantal glutenvrije gerechten.

Bar

Bar

De bar is de ideale plek om speciale Belgische bieren (maar liefst 25 verschillende soorten) en goede wijnen uit te proberen. Natuurlijk kunt u er ook terecht voor een lunch, ijsjes, een kopje koffie en overheerlijke desserts. In de bar worden tal van activiteiten georganiseerd, zoals kaartavonden, wijnproeverijen, spijkerslaan en dansavonden. In de schoolvakanties staan er spectaculaire shows en live optredens op het programma. Meer informatie vindt u in het recreatieprogramma.

Frituur en afhaalmaaltijden

Frituur en afhaalmaaltijden

Onze frituur biedt u de mogelijkheid om bij uw caravan of tent te eten zonder dat u zelf hoeft te koken. Hier kunt u terecht voor verschillende afhaalmaaltijden, zoals snacks en pizza’s. Wat is er nu lekkerder dan tijdens de vakantie te genieten van Vlaamse frieten, kroketten en frikadellen!

De bierkaart

De bierkaart

Niels onze horeca chef heeft een hobby “bijzondere biertjes op de kaart zetten”. Inmiddels zijn het meer dan 40 stuks. Van donker tot blond van Trappist tot een IPA. Niels heeft voor elke bierdrinker een bijzonder smakelijk biertje in petto. Bekijk hier onze huidige bieren die we schenken.