Faciliteiten overzicht

Horeca

Lekkere maaltijden, speciale bieren en goede wijnen... De vakantie is bij uitstek een periode om ‘een terrasje te pakken’. Wij nodigen je graag uit in de gezellige horecagelegenheid op Ardennen Camping Bertrix. Bekijk alvast hier onze menukaart en ook het Felix kindermenu. In het hoogseizoen zijn wij 7 dagen per week geopend (restaurant is 1 dag gesloten). In het voor- en naseizoen zijn we 5 dagen geopend. Voor de openingstijden kun je terecht bij de receptie. 

Restaurant Les Amis de l´Ardenne

Restaurant Les Amis de l´Ardenne

Speciaal voor de gasten van Ardennen Camping Bertrix stelt onze kok een uitgebreide menukaart samen. Je kunt lekker genieten van de gerechten op het terras of in het restaurant. Aanraders zijn o.a. het Vlaams stoofvlees, het visstoofpotje en de saté. Voor kinderen zijn er verschillende kindermenu’s en er zijn een aantal glutenvrije gerechten. In het hoogseizoen raden wij aan om te reserveren. 

De bierkaart

De bierkaart

Onze horecachef Niels heeft een hobby: “bijzondere biertjes op de kaart zetten”. Inmiddels zijn het meer dan 40 stuks. Van donker tot blond van Trappist tot een IPA, Niels heeft voor elke bierdrinker een bijzonder smakelijk biertje in petto. Bekijk hier onze huidige bieren.

Bar

Bar

De bar is de ideale plek om speciale Belgische bieren (maar liefst 40 verschillende soorten) en goede wijnen uit te proberen. Bekijk hier vast de drankenkaart. Natuurlijk kun je er ook terecht voor een ijsje. In de bar worden tal van activiteiten georganiseerd, zoals kaartavonden, wijnproeverijen, spijkerslaan en dansavonden. In de schoolvakanties zijn er spectaculaire shows en live optredens op. Meer informatie vind je in het recreatieprogramma.