Faciliteiten overzicht

Entertainmentteam

Nieuw dit jaar is dat we twee nieuwe vriendjes gaan ontmoeten op Bertrix. Ze heten Roelie Ranger en Trix. Roelie Ranger is een echte avonturier. Hij is voor niets of niemand bang en gaat altijd op ontdekkingsreis. Tijdens één van zijn reizen heeft Roelie een wel een bijzondere ontdekking  gedaan, namelijk camping Bertrix.

Op camping Bertrix voelt Roelie Ranger zich echt thuis. Hier kan hij ravotten met de kinderen en mag hij ook altijd langskomen. Roelie leeft in de bossen in zijn rangerhut. Roelie heeft op de camping ook een bijzonder aangename ontdekking gedaan. Hij heeft namelijk zijn vriendinnetje Trix leren kennen.

Trix is alles behalve een avonturier. Zij vindt het avontuur vaak spannend en eng. Trix vindt het heerlijk om te knutselen en te frummelen. Trix is daarnaast helemaal fan van dansen en zingen.

Roelie Ranger en Trix zijn echte campinggabbers. Ze lijken in niets op elkaar en daarom klikt het ook zo goed. Roelie Ranger en Trix zijn iedere dag te vinden op de camping.  Zij beleven knotsgekke avonturen.

Roelie Ranger gaat iedere dag op expeditie met zijn Ardennen Rangers en iedereen die wil, die mag meekomen.

Trix kom je vaak dansend of zingend tegen op camping Bertrix. Ze oefent net zolang tot ze beroemd is.

 Dus kortom op camping Bertrix ga jij je niet vervelen!!