Faciliteiten overzicht

Entertainment

Ardennen Camping Bertrix wordt geprezen om het uitgebreide animatie aanbod. In samenwerking met Recrateam animatie organiseren wij, tijdens de meeste vakantieperiodes een geweldig programma voor jouw ultieme vakantiebeleving. Buiten het hoogseizoen worden ook verschillende activiteiten georganiseerd en onze prachtige omgeving biedt ook talrijke mogelijkheden voor vermaak.

Overzicht animatieprogramma's

Overzicht animatieprogramma's

Dit is de plek waar je onze animatieprogramma's kunt vinden. Ons enthousiaste entertainmentteam maakt iedere week een zeer uitdagend en avontuurlijk programma voor iedereen.

CapNature buitensporten

CapNature buitensporten

CapNature is onze partner waar je bij terecht kunt voor verschillende buitensporten op en in de omgeving van de camping. Zoals: Mountainbiken en kanovaren.

Recrateam

Het animatieteam op Ardennen Camping Bertrix wordt verzorgd door Recrateam. Iedere dag maken zij er een feestje van te maken en zetten een uitdagend animatieprogramma neer.

Felix de Vos

Felix de Vos

Hij is sluw, slim, een beetje ondeugend, maar vooral ook heel lief en enthousiast. Felix de Vos is de mascotte van onze camping. 

Otto, Elle & Izzi

Otto, Elle & Izzi

Op Ardennen camping Bertrix lopen drie typetjes rond, ze Otto, Elle & Izzi en maken samen met jou de mooiste avonturen mee!