Faciliteiten overzicht

Entertainment

Ardennen Camping Bertrix wordt geprezen om het uitgebreide animatie aanbod. In samenwerking met Recrateam animatie organiseren wij, tijdens de meeste vakantieperiodes een geweldig programma voor uw ultieme vakantiebeleving. Buiten het hoogseizoen worden ook verschillende activiteiten georganiseerd en onze prachtige omgeving biedt ook talrijke mogelijkheden voor vermaak.

Feestelijke Zomerse Weken

Feestelijke Zomerse Weken

Het animatie aanbod tijdens de “Feestelijke Zomerse Weken” is overweldigend. Samen met Wau animaite zorgen wij ervoor dat u en uw kinderen zich geen dag hoeven te vervelen.

Felix de Vos

Felix de Vos

Hij is sluw, slim, een beetje ondeugend, maar vooral ook heel lief en enthousiast. Felix de Vos is de mascotte van onze camping. 

Entertainmentteam

Entertainmentteam

Op Ardennen camping Bertrix werken wij samen met de Uitblinkers van WAU! animatie. WAU! staat voor vernieuwend, verfrissende en eigentijds animatie- en entertainmentaanbod.

WAU! levert daarvoor echte ‘Uitblinkers’ die betrokken en goed opgeleid zijn. Want ook de Uitblinkers zijn belangrijk voor uw optimale vakantiebeleving op ons park.

Overzicht animatieprogramma's

Overzicht animatieprogramma's

Dit is de plek waar u onze animatieprogramma's kunt vinden. Ons enthousiaste entertainmentteam maakt iedere week een zeer uitdagend en avontuurlijk programma voor iedereen.

CapNature buitensporten

CapNature buitensporten

CapNature is onze partner waarbij u terecht kunt voor verschillende buitensporten op en in de omgeving van de camping. Zoals: Luchtbuksschieten, Paintball, Mountainbiken en kanovaren. Voor een overzicht van het aanbod van dit seizoen klik hier.

Britt stelt zich voor

Britt stelt zich voor

Hoi,

Ik ben Britt en hoor bij het animatieteam, wil je weten wie ik ben?