Faciliteiten overzicht

Entertainment

Ardennen Camping Bertrix wordt geprezen om het uitgebreide animatie aanbod. In samenwerking met Recrateam organiseren wij tijdens de meeste vakantieperiodes een geweldig programma voor jouw ultieme vakantiebeleving. Begin je dag met de ochtendbeat, leef je uit op de stormbaan, doe mee met de leukste spellen, word een echte Ranger of kom gezellig een kijkje nemen bij onze vriendjes van de camping.

Je kunt er ook voor kiezen om het hoger op te zoeken en te gaan klimmen onder begeleiding van CapNature. Zij zijn de hele zomervakantie bij ons op de camping aanwezig en organiseren ook verschillende activiteiten. 

Buiten het hoogseizoen worden ook verschillende activiteiten georganiseerd en onze prachtige omgeving biedt talrijke mogelijkheden voor vermaak.

Overzicht animatieprogramma's

Overzicht animatieprogramma's

Ons enthousiaste entertainmentteam maakt zeer uitdagende en avontuurlijke programma's voor iedereen.

CapNature buitensporten

CapNature buitensporten

CapNature is onze partner waar je bij terecht kunt voor verschillende leuke/uitdagende buitensporten op en in de omgeving van de camping. 

Recrateam

Recrateam

Het animatieteam op Ardennen Camping Bertrix wordt verzorgd door Recrateam. Iedere dag maken zij er een feestje van te maken en zetten een leuk en uitdagend animatieprogramma neer.

Felix de Vos

Felix de Vos

Hij is sluw, slim, een beetje ondeugend, maar vooral ook heel lief en enthousiast. Felix de Vos is de mascotte van onze camping. 

Otto, Elle & Izzi

Otto, Elle & Izzi

Op Ardennen camping Bertrix lopen drie typetjes rond, ze heten Otto, Elle & Izzi en maken samen met jou de mooiste avonturen mee!