Faciliteiten overzicht

Voor de kids

Nederlandstalige camping voor kinderen!

Natuurlijk wil je op vakantie dat de kinderen zich vermaken. Als zij een geweldige tijd hebben, is jullie vakantie ook een stuk aangenamer. Camping Bertrix heeft dat begrepen. Onze camping is dan ook zeer kindvriendelijk en daarmee ideaal voor families en gezinnen. Bij ons hebben kinderen de tijd van hun leven. Bij mooi weer kunnen ze genieten van alle faciliteiten buiten. Is het even geen mooi weer? Dan gaan we binnen verder!

 

 De kinderen kunnen bij ons genieten van:

 • Grote overdekte recreatieruimte
  Onze camping beschikt over een overdekte animatieruimte zodat de kinderen ook bij slecht weer hun hart op kunnen halen. Er zijn diverse speeltoestellen zoals een tafeltennistafel, glijbanen of touwladders. Daarnaast zijn er vrolijke muurschilderingen van de omgeving: een prachtig kasteel, de rivier de Semois, de beroemde grotten van Han en natuurlijk onze eigen Felix de Vos. En wie kan alle plekken waar Felix staat afgebeeld aanwijzen? Met het spelletje ‘Zoek Felix’ zijn de kinderen vaak een poosje zoet.
 • Uitgebreid animatieprogramma.
  Ook het recreatieteam gebruikt tijdens de schoolvakanties de recreatieruimte voor verschillende activiteiten, zoals de dagelijkse knutseluurtjes en het oefenen voor de playbackshow.
 • Diverse speeltoestellen
 • Een tafeltennistafel, ook leuk om ‘rond de tafel’ te spelen! Daarnaast hebben we een speeltoestel met glijbanen, klimrekken en touwladders. Dit speeltoestel van 12x9 meter is een ware blikvanger en doet menig kinderhart sneller kloppen.
  Kinderen van 5 tot en met 10 jaar kunnen zich hier absoluut mee vermaken. Het toestel is verdeeld in twee delen; een gedeelte voor de oudere kinderen en een gedeelte voor de jongere kinderen.
 • Groot zwembad met apart peuterbad
  Vanaf eind april tot half september kan iedereen zich vermaken in het gratis zwembad. Voor de hele kleintjes is er een apart peuterbad. Het water is bij ons altijd lekker warm, wij houden de temperatuur namelijk op 27 graden. Op die manier is het water altijd verkoelend, maar niet te koud!
 • Speciaal Ardennen ranger programma
  Dit is een speciaal voor de kinderen ontwikkeld programma waarin ze alles leren over de natuur. Onder begeleiding van ervaren rangers gaan de kinderen eropuit. Op zoek naar herten en wilde zwijnen of een grot bezoeken. Het programma houdt rekening met de leeftijden van de kinderen, waardoor iedereen op eigen niveau wordt uitgedaagd. De kinderen komen alles te weten over de waterwereld, het bos en het dierenrijk. Ook leren ze touwbruggen en waterfilters maken. Niet alleen leuk, maar ook nog enorm handig. Voor dit programma vragen we een vergoeding van € 5,- die volledig wordt gedoneerd aan de stichting ‘Doe een wens’. Lees meer over het Ardennen Ranger programma.
 • Sportfaciliteiten
  Onze gezinsvriendelijke camping beschikt natuurlijk ook over voldoende buitenfaciliteiten. Zo is er een voetbalveldje, volleybalveld en basketbalveld. Hier kunnen de kinderen rennen tot alle energie op is en ze voldaan in slaap kunnen vallen.

 

Naar animatieprogramma's 

Naar buitensportactiviteiten

Naar Ardennen Rangers

 

Onze camping ligt in de buurt van de rivier de Semois, waardoor het ook mogelijk is om een kajak te huren en lekker een stukje met het gezin te varen. Liever vissen? Dat kan natuurlijk! 
Lees meer over wat er in de omgeving van Semois te doen is.

 

Onze camping beschikt over kampeerplaatsen voor caravans en campers. Liever een stacaravan of chalet huren? Dat kan ook bij ons!

Bekijk onze accommodaties