Doen, beleven & vermaak

Plezier en vermaak horen natuurlijk bij een geslaagde vakantie! Er is dan ook altijd wel wat leuks te doen op camping Bertrix of iets gezellig of sportiefs te beleven. Door de vele faciliteiten, zoals een 25 meter lang verwarmd zwembad, een speelbos, diverse horeca gelegenheden ontbreekt het jou aan niets. Het enthousiaste animatieteam organiseert uiteenlopende activiteiten voor kinderen en volwassenen. De prachtige ligging in de Ardennen zorgen er voor dat ook op het gebied van survival & outdoor heel veel te beleven valt.

Zwembaden

Zwembaden

Een zwembad is zonder enige twijfel voor veel vakantiegangers één van de belangrijkste voorzieningen. Op Ardennen Camping Bertrix zijn twee verwarmde zwembaden waar onze gasten graag gebruik van maken. Beide zwembaden zijn geopend vanaf 1 mei tot 15 september.

Meer informatie
Horeca

Horeca

Lekkere maaltijden, speciale bieren en goede wijnen... De vakantie is bij uitstek een periode om ‘een terrasje te pakken’. Wij nodigen je graag uit in een van de gezellige horecagelegenheid op Ardennen Camping Bertrix.

Meer informatie
Survival, outdoor, excursies

Survival, outdoor, excursies

De prachtige natuur van de Belgische Ardennen vormt het decor van vele uitdagende buitensporten en excursies. 

Meer informatie
Jeu de boules

Jeu de boules

Ardennen Camping Bertrix beschikt over 8 aangelegde jeu de boules banen en heeft daarnaast verspreid over de camping excellente mogelijkheden voor pétanque. 

Meer informatie
Winkel

Winkel

Onze winkel is dagelijks geopend. U kunt er terecht voor campingbenodigdheden en andere zaken en iedere dag liggen de verse bestelde broodjes voor u klaar. 

Meer informatie
Speelbos

Speelbos

Uniek op onze camping is het aangrenzende speelbos met natuurlijke speeltoestellen waar kinderen naar hartenlust kunnen ravotten, klimmen, klauteren en verstoppen.

Meer informatie
Entertainment

Entertainment

Ardennen Camping Bertrix wordt geprezen om het uitgebreide animatieaanbod. In samenwerking met Recrateam organiseren wij een geweldig animatieprogramma voor jouw ultieme vakantiebeleving. Tijdens de meeste vakantieperiodes wordt een uitgebreid animatieprogramma aangeboden: origineel en uitdagend! 

Meer informatie
Activiteiten

Activiteiten

Met activiteiten voor alle leeftijden vermaken niet alleen kleine kinderen zich op onze camping, maar ook tieners/pubers en volwassenen. We maken optimaal gebruik van de voorzieningen op de camping, zoals de verwarmde zwembaden, het speelbos met klim- en klauterparcours, de sportvelden en de overdekte animatieruimte.

Meer informatie
Wandelen

Wandelen

Veel mensen komen naar de camping toe vanwege de uitstekende wandelmogelijkheden. Er lopen in de buurt van de camping verschillende uitgezette routes van 5 km tot 20 km of ga mee op stap met de Wandelvrienden van de camping. 

 

Meer informatie