Op Vakantie in de Ardennen 2019

 

Prachtige bossen, heuvels, rivieren, grotten en avontuur. Zomaar een paar woorden die je te binnen schieten als je aan de Belgische Ardennen denkt. In 2018 zijn de Ardennen weer een uitstekende vakantiebestemming gebleken. En wat voor 2018 geldt zal ook zeker voor 2019 gelden.

 

Op avontuur in de Ardennen

De Ardennen zijn de perfecte plek om een avontuurlijke vakantie te hebben. Denk aan de vele mogelijkheden op het gebied van mountainbiken en kanovaren, maar ook klimmen en bijvoorbeeld tokkelen. Niets is te gek in de Ardennen. En de avontuurlijke activiteiten zijn meestal voor jong en oud toegankelijk. Iedereen kan zich dus vermaken in de prachtige Ardenner natuur. En de meeste activiteiten kun je gewoon vanaf Ardennen Camping Bertrix boeken. Zo kun je dus heerlijk actief zijn vanaf je eigen campingplek.

Vakantie Ardennen 2019

 

Prachtige steden in de Ardennen

Hou je niet van al die actie en kijk je liever wat de Belgische stadjes te bieden hebben? Ook dan zit je in 2019 goed in de Ardennen. Meteen al naast Camping Bertrix ligt het dorpje Bertrix, waar je heelijk op een terrasje kan zitten, of de leisteenmijnen kan bezoeken. Iets verder weg liggen steden als Bouillon en Bastenakan (Bastogne). Bouillon, bekend van de burcht van Godfried van Bouillon, is in de zomermaanden geliefd bij toeristen. In de burcht worden vogelshows gegeven en net buiten Bouillon ligt een dierentuin, met onder anderen witte leeuwen en apen. Bastenaken staat bekend om zijn oorlogsverleden. In de tweede wereldoorlog is hier zwaar gevochten. Sporen van deze gruwelijkheden zijn nog terug te zien in het Ardennen War Museum en de Bastogne Barracks. Het is gelukkig niet alleen maar dood en verderf wat de stad zo populair maakt. Ook veel mensen komen naar Bastogne om de Sint Pieterskerk en de Poort van Trier te bezoeken.

 

Pak je rust in 2019 in de Ardennen

Er is heel veel te zien en vooral te doen in de Ardennen. Maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Daarom is het misschien goed om te weten dat je in de Ardennen ook heerlijk tot rust kan komen. Lekker niets doen aan de kabbelende rivier de Semois bijvoorbeeld. Of rustig wandelen door de Belgische natuur, zonder dat je iets anders hoort dan fluitende vogels en ritselende bladeren. Het kan allemaal in de Ardennen!

 Wandelen in de Ardennen

Boek nu je vakantie in de Ardennen voor 2019

Zoals je ziet zijn er meer dan genoeg redenen om op vakantie te gaan in de Ardennen. Het is dan ook niet gek dat je niet te lang moet wachten met het boeken van een plekje op Camping Bertrix. Want voor je het weet is er geen plaats meer en moet je een mooie, spectaculaire maar ook rustgevende vakantie aan je voorbij laten gaan. Maar om je de gelegenheid te geven je plekje nu al te bemachtigen, kun je op Ardennen Camping Bertrix nú al boeken voor je vakantie in 2019. Wacht dus niet, en boek NU op Ardennen Camping Bertrix, om jouw Ardennen vakantie voor 2019 veilig te stellen!