Stacaravan Ardennen

Als u op vakantie gaat in de Ardennen, dan wilt u dit natuurlijk in luxe kunnen doen. Daarom bied Ardennen Camping Bertrix u de mogelijkheid te kamperen in één van de luxe stacaravans die de camping rijk is. Zo kunt u altijd in stijl vakantie vieren.

Welke stacaravan Ardennen kiest u?

Op Ardennen camping Bertrix kunt u kiezen uit 3 verschillende stacaravans:

Zoals u meteen al kunt zien heeft u de keuze uit grote stacaravans (6 personen) en wat minder grote stacaravans (4 personen). Dit betekend dat u, ongeacht de grootte van uw gezin, altijd wel een ideale stacaravan kunt vinden. Daarbij heeft elke stacaravan zijn voordelen. Zo hebben de Flores stacaravans een ruime woonkamer met zithoek, twee slaapkamers met extra grote bedden, een apart toilet en een grasveld met terras en complete tuinset. De Tamaris XL heeft een oppervlakte van 35m2. Daarnaast heeft de stacaravan een ruime keuken met een aparte eettafel. Ook staan er 3 extra grote bedden in de stacaravan. Zoals u kunt zien heeft een stacaravan Ardennen alles wat u nodig heeft.

Stacaravan Ardennen Flores

 

 

Stacaravan Ardennen natuur

Kamperen in de Ardennen

Kamperen in een stacaravan Ardennen heeft vele voordelen. Naast heerlijk kampeergemak, biedt het u ook de mogelijkheid om op een luxe manier te genieten van alles wat de Ardennen te bieden hebben. Zo kunt u deelnemen aan de verschillende outdoor en survival activiteiten die de camping aanbiedt. Hier kunt u zich helemaal uitputten, om vervolgens weer goed uit te rusten in uw stacaravan Ardennen.  Ook kunt u vanuit de stacaravan de natuur rondom de camping intrekken, en tijdens een lekkere wandeling het Ardennen gebied ontdekken. Dat maakt kamperen in een stacaravan Ardennen op Ardennen Camping Bertrix zo'n uitzonderlijke belevenis.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat de camping u te bieden heeft? Kijk dan even rond op de website en laat je verrassen door alle mogelijkheden. En wilt u een mooie stacaravan reserveren? Geen probleem. Op onze website kunt u in no time bekijken welke accommodaties nog vrij zijn en voor welke periode u kunt reserveren.

Reserveer nu uw stacaravan Ardennen