Pluimen

Als u een Pluim heeft gekregen dan kunt u deze gebruiken voor een verblijf op Ardennen Camping Bertrix. De verschillende Pluimen bieden de volgende mogelijkheden:

Kamperen

Gele pluim = één overnachting
Rode Pluim = één overnachting, inclusief een fles wijn
Groene Pluim = twee overnachtingen
Blauwe Pluim = drie overnachtingen
Oranje Pluim = vijf overnachtingen
Paarse Pluim =  zeven overnachtingen

Een overnachting houdt in: een kampeerplaats voor één kampeermiddel, één auto, twee personen en elektriciteit. Toeristenbelasting en andere heffingen zijn niet inbegrepen, net als eventueel bijgeboekte extra's. U betaalt geen reserveringskosten.

Luxe stacaravan

Roze Pluim = een lang weekend
Turquoise Pluim = een midweek
Bronzen Pluim = een week

Het verblijf in een comfortabele luxe stacaravan is voor twee personen en inclusief lakenpakketten en elektriciteit. Toeristenbelasting en andere heffingen zijn niet inbegrepen, net als eventueel bijgeboekte extra's. U betaalt geen reserveringskosten.

Wanneer geldig?


Uw voucher is het gehele seizoen geldig met uitzondering van de Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, juli en augustus en de Belgische herfstvakantie (31/10 - 6/11). U dient uw voucher bij aankomst in te leveren.

Hoe te reserveren?


Reserveren kan via het reserveringsformulier. Let op: u kunt enkel van de Pluimenactie gebruik maken wanneer u op het reserveringsformulier bij bijzonderheden de kleur van de Pluim vermeldt (bv. Oranje Pluim).

Meer weten over Pluimen? Klik dan op het logo rechtsboven op deze pagina.