Natuurcamping in de Ardennen

Als u van Ardennen Camping Bertrix afloopt, staat u meteen in de natuur. Aan de rand van de camping bevind zich een speelbos, dat vol staat met natuurlijke speeltoestellen. Dit zijn zomaar twee voorbeelden waarom Camping Bertrix een echte natuurcamping in de Ardennen is. Een echte camping voor de natuurliefhebber dus.

Natuurlijk genieten op de camping

Ardennen Camping Bertrix ligt, zoals de naam al doet vermoeden, in de Ardennen. Zowel op de camping als buiten de camping zorgt dit voor een hele natuurlijke uitstraling. De camping probeert de natuur mee te nemen in de activiteiten, wat resulteert in avontuurlijke, natuurlijke activiteiten voor jong en oud. Neem bijvoorbeeld het Ardennen Rangers Programma dat Camping Bertrix aanbiedt. In dit activiteiten programma gaan kinderen in de natuur aan de slag om echte Ardennen Rangers te worden. Er wordt gewerkt met verschillende leeftijdsgroepen, en tijdens het programma wordt gekeken naar de waterwereld, het dierenrijk, het bos en uitdaging. De kids zullen gaan spoorzoeken, touwbruggen maken en nog veel meer activiteiten ondernemen. Voor de kids is het dus een echte natuurcamping in de Ardennen. Maar ook het speelbos, waar kinderen op natuurlijke speeltoestellen kunnen spelen en over beekjes kunnen springen, brengt het natuurlijke karakter van de camping naar voren.

Natuurlijk genieten buiten de camping

Maar ook buiten de camping kunt u genieten van de prachtige, Belgische natuur. U wandelt vanaf de camping zo de natuur in. Het enige dat u nog hoort zijn de kabbelende beekjes en fluitende vogeltjes. U kunt in de regio van natuurcamping Ardennen Camping Bertrix ook verschillende buitenactiviteiten ondernemen, zoals GPS tochten, Kajakken en Nordic Walking. Maar ook kunt mountainbiken door de Ardennen en zijn er verschillende mogelijkheden tot klimmen en abseilen.Zo kunnen jong en oud genieten van Ardennen Camping Bertrix.

Kampeerplaatsen en accommodaties op natuurcamping Ardennen Camping Bertrix

Wilt u genieten van de natuur die u op en om Camping Bertrix kunt vinden? Dat kunt u op verschillende manieren doen. Camping Bertrix biedt verschillende huuraccommodaties en kampeerplaatsen aan. Zo kunt u uit verschillende stacaravans, huurtenten en Chalets kiezen. Maar ook de verschillende kampeerplaatsen zijn zeer aantrekkelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kampeerplaats met watertappunt of een kampeerplaats met Ardennen Hut. Zo kunt u uw vakantie op deze prachtige natuurcamping in de Ardennen naar eigen wens invullen.

Reserveer nu een plekje op natuurcamping Ardennen Camping Bertrix

Natuurcamping Ardennen fietsen

Natuurcamping Ardennen klimmen

Natuurcamping Ardennen boomstam