Midweek in de Ardennen Boeken?

Wilt u lekker een midweek naar de Ardennen? En wilt u tijdens deze midweek genieten van alles wat de Ardennen te bieden heeft? Kom dan naar Ardennen Camping Bertrix. Deze gezinscamping heeft alles wat u zoekt tijdens een tripje naar de Ardennen!

Nooit vervelen tijdens uw midweek Ardennen

Een van de redenen waarom Ardennen Camping Bertrix de uitstekende plek is voor een midweek Ardennen, is de grote hoeveelheid activiteitsmogelijkheden. Want zowel voor jong als oud zijn er op Camping Bertrix leuke dingen te doen. Zo is er voor de jeugd het Ardennen Rangers Programma. Tijdens dit programma leren de kids alles over het leven in de Ardennen. Ze gaan spoorzoeken, touwbruggen maken, de waterwereld onderzoeken en nog veel meer. Maar ook voor volwassenen is er genoeg leuks te beleven. Zo kunnen er verschillende prachtige wandelingen ondernomen worden vanaf de camping, en leent de omgeving zich uitstekend voor een mountainbike tocht. Ook klimmen kan goed in de regio van Bertrix. U hoeft dus niet stil te zitten tijdens uw midweek Ardennen.

Uitrusten mag natuurlijk ook!

U hoeft natuurlijk niet heel actief bezig te zijn. U bent tenslotte een midweekje met vakantie! Uitrusten kan gelukkig ook heel goed op Ardennen Camping Bertrix. U kunt bijvoorbeeld een stukje zwemmen in het zwembad. Het zwembad is verwarmd en behoort tot de grootste buitenzwembaden van de Ardennen. Na een stukje zwemmen kunt u bijkomen op de ligstoelen die naast het zwembad staan. En wilt u een drankje drinken? Dat kan in de bar boven het zwembad.

Uw midweek Ardennen op kampeerplaats of huuraccommodatie

Op Ardennen Camping Bertrix kunt u uw midweek Ardennen zo invullen als u zelf wilt. U kunt er voor kiezen om een kampeerplaats te reserveren. Met keuze uit kampeerplaatsen met watertappunt, met rangerhut en standaard kampeerplaatsen zit er vast iets voor u bij. Maar ook voor een luxe vakantie in een stacaravan of andere huuraccommodatie zit u op Camping Bertrix aan het juiste adres. Met keuze uit verschillende types stacaravans, een bungalowtent, een Ardennen hut en een Chalet weet u zeker dat het midweekje weg in stijl gevierd gaat worden!

Boek nu uw midweek Ardennen

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van de camping? Wacht dan niet langer en boek uw midweek Ardennen op Ardennen Camping Bertrix. Gegarandeerd een leuke tijd!

Midweek Ardennen Camping Bertrix boeken

Midweek Ardennen rangers

Midweek Ardennen zwemmen

Midweek Ardennen Caravan