Kindvriendelijke camping in de Ardennen

Iedereen die met kinderen op vakantie gaat is er naar op zoek: een kindvriendelijke camping. Er moet gespeeld kunnen worden, er moet gezwommen kunnen worden en er moet natuurlijk animatie op de camping aanwezig zijn. En laat dat nou allemaal mogelijk zijn op Ardennen Camping Bertrix!

Kindvriendelijke camping met zwembad

Allereerst moet het zwembad van camping Bertrix benoemd worden. Waarom? Omdat dit zwembad onder de grootste buitenzwembaden van de Ardennen valt. Dit betekent dat er heerlijk in het water gespeeld kan worden. En het zwembad is geschikt voor jong en oud! Want naast het grote bad is er ook nog een peuterbadje aanwezig waar de kleinsten heerlijk met het water kunnen kliederen. Zo kunt u met het hele gezin genieten van een dagje aan het zwembad. En o ja, er is zelfs een overdekt zwembad op loopafstand van de camping. Hier mag u als gast van Ardennen Camping Bertrix gratis gebruik van maken. Ideaal als het weer wat minder is!

Geen kindercamping zonder animatie

Je kan jezelf geen kindvriendelijke camping noemen als er geen animatie is. Daarom wordt er op camping Bertrix altijd hard gewerkt om een leuk activiteitenprogramma op te stellen. Het animatieteam probeert de kids op een enthousiaste manier mee te nemen in activiteiten als:

  • De knutselclub, waar lekker geknutseld kan worden.
  • Het Ardennen Rangers programma. Hét programma om jezelf om te toveren tot een Ardennen Ranger!
  • Speurtochten. Weet jij de goede weg te vinden?
  • Disco, oftewel lekker dansen!
  • Nog veel meer....

Er is genoeg te doen tijdens het animatieprogramma. U kunt uw kinderen dus met een gerust hart bij ons animatieteam achterlaten.

Lekker spelen in het speelbos

Ardennen Camping Bertrix probeert zich als kindvriendelijke camping te onderscheiden van de rest door net even iets meer aan te bieden voor kinderen. Het speelbos is een goed voorbeeld van dat beetje meer kindvriendelijkheid dat de camping biedt. In het speelbos kunnen kinderen in een natuurrijke omgeving lekker ravotten, springen over beekjes, kruipen over boomstammen en spelen op allerlei natuurlijke speeltoestellen die in het speelbos te vinden zijn. Daarnaast kunnen de kinderen naast het speelbos, onder deskundige begeleiding van buitensportpartner CapNature, boogschieten en paintballen. Zo kunnen ook de oudere kids uitgedaagd worden!

Survivalen en outdoor sporten

Nu we het over buitensport activiteiten hebben: er worden vanaf de camping ook buitensport en survival activiteiten georganiseerd. Hieronder vallen bijvoorbeeld Kanoën, Boogschieten, mountainbiken en speleotochten. Genoeg mogelijkheden om heerlijk uw energie kwijt te kunnen dus.

Bezoek kindvriendelijke camping Bertrix

U ziet het, er is voor kinderen genoeg te doen op Ardennen Camping Bertrix. Wacht daarom niet langer, en boek een kampeerplaats of luxe stacaravan. Met keuze uit verschillende kampeerplaatsen, zoals met watertappunt en Rangerhut, en verschillende huuraccommodaties zit er voor iedereen een mooie kampeermogelijkheid bij.

Boek een plekje op kindvriendelijke camping Bertrix

Kindvriendelijke camping boomstam

Kindvriendelijke camping peuterbad

Kindvriendelijke camping speeltuin

Kindvriendelijke camping Animatie

Kindvriendelijke camping Animatie groep