Kindvriendelijke camping in de Ardennen

Iedereen die met kinderen op vakantie gaat, is er naar op zoek: een kindvriendelijke camping. Er moet gespeeld kunnen worden, er moet gezwommen kunnen worden en er moet natuurlijk animatie op de camping aanwezig zijn. Laat dit nou allemaal mogelijk zijn op Ardennen Camping Bertrix! Wij zijn namelijk een echte kindvriendelijke camping. 

Kindvriendelijke camping met zwembad

Allereerst benoemen wij het zwembad van camping Bertrix. Waarom? Omdat dit zwembad onder de grootste buitenzwembaden van de Ardennen valt. Er kan heerlijk in het water gespeeld kan worden en het zwembad is geschikt voor jong en oud! Naast het grote bad is er ook een peuterbadje aanwezig waar de kleinsten heerlijk met het water kunnen kliederen. Zo kun je met het hele gezin genieten van een dagje aan het zwembad. 

Wil jij ook een duik nemen in ons zwembad? Maak hier dan snel je reservering! 

 

Geen kindercamping zonder animatie

Ardennen Camping Bertrix wordt geprezen om het uitgebreide animatie aanbod. In samenwerking met Recrateam organiseren wij, tijdens de meeste vakantieperiodes, een geweldig animatieprogramma voor jouw ultieme vakantiebeleving. Er worden activiteiten georganiseerd als:

  • De knutselclub, waar lekker geknutseld kan worden.
  • Diverse sport- en spelactiviteiten, waar kinderen lekker hun energie kwijt kunnen.
  • Het Ardennen Rangers programma, het programma om jezelf om te toveren tot een Ardennen Ranger!
  • Speurtochten, weet jij de goede weg te vinden?
  • Theater/kidsfun, kom gezellig naar het theater van Otto, Elle en/of Izzi of misschien komt Felix de Vos wel langs voor leuke spelletjes.  
  • Disco, oftewel lekker dansen!
  • En nog veel meer....

 Er is genoeg te doen dus je kunt jouw kinderen met een gerust hart bij ons animatieteam achterlaten.

Bekijk hier onze animatieprogramma's 

 

Lekker spelen in het speelbos

Ardennen Camping Bertrix probeert zich als kindvriendelijke camping te onderscheiden van de rest door net even iets meer aan te bieden voor kinderen. Het speelbos is een goed voorbeeld. In het speelbos kunnen kinderen in een natuurrijke omgeving lekker ravotten, springen over beekjes, kruipen over boomstammen en spelen op allerlei natuurlijke speeltoestellen die in het speelbos te vinden zijn. Daarnaast kunnen de kinderen in het speelbos, onder deskundige begeleiding van buitensportpartner CapNature, klimmen. Zo kunnen de kids uitgedaagd worden!

Outdoor activiteiten

Vanaf de camping worden er buitensportactiviteiten georganiseerd zoals kayaken en mountainbiken. Genoeg mogelijkheden om heerlijk je energie kwijt te kunnen.

Word een Ardennen Ranger

Ga mee op ontdekking in de Ardennen en word een echte Ardennen Ranger! Een speciaal ontwikkeld recreatieprogramma, waarbij leuke activiteiten worden ondernomen. Tijdens dit programma worden de kids een echte Ardennen Ranger, zo leren ze bijvoorbeeld hutten bouwen, touwbruggen en waterfilters maken en tijdens bosspelen komen ze alles te weten over de voedselketen. 

Tijdens deze toffe activiteit leren ze alles over de natuur en komen er verschillende thema's aan bod zoals: waterwereld, bos, dierenrijk en uitdaging. Voor €5,00 krijgen je kinderen een rangerpet en paspoort en kunnen ze deelnemen aan deze activiteiten. Ze beleven een geweldige tijd, die ze zeker niet snel zullen vergeten!

Leuke activiteiten in de buurt

Natuurlijk is er op de camping veel leuks te doen, maar wist je dat je ook buiten de camping allerlei leuke dingen kan doen met je kinderen? Er zijn diverse leuke stadjes waar je actieve maar ook leerzame activiteiten hebt. Ga bijvoorbeeld naar Bastogne, om de oorlogsgeschiedenis te ontdekken. Of ga kanovaren op de rivier de Semois. Ook een bezoek aan het kasteel van Bouillon is voor veel kinderen een avontuur! Zeker als je met Halloween het kasteel bezoekt: deze is dan omgetoverd tot spookkasteel. Hier gaan je kinderen gegarandeerd een leuke spannende tijd beleven!

Uniek overnachten met kinderen 

Houd je van kamperen, maar is het opzetten van een iets wat je liever niet doet? Dan is kamperen in één van onze huurtenten perfect. Onze huurtenten voor gezinnen van max. 4 of 6 personen zijn al jaren populair. Vanaf seizoen 2022 hebben wij een nieuwe huurtent aan dit aanbod toegevoegd: de Safaritenten. In deze luxe 6 persoons tenten ervaar je het echte glampinggevoel. De Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en beschikken zelf over een badkamer met toilet, wastafel en douche. De Safaritenten staan allemaal op hetzelfde veldje (waar ook een leuk speeltoestel staat), waardoor het makkelijk is voor kinderen om vriendjes en vriendinnetjes te maken terwijl je zelf op de veranda geniet van het zonnetje! Dat is pas fijn vakantie vier op onze kindvriendelijke camping in de Ardennen! 

Boek hier je Safaritent

 

Bezoek kindvriendelijke camping Bertrix

Je ziet het, er is voor kinderen genoeg te doen op Ardennen Camping Bertrix. Wacht daarom niet langer, en boek een kampeerplaats of luxe stacaravan. Met keuze uit verschillende kampeerplaatsen en diverse huuraccommodaties zit er voor iedereen een mooie kampeermogelijkheid bij.

Boek een plekje op kindvriendelijke camping Bertrix

Kindvriendelijke camping boomstam

 

Kindvriendelijke camping peuterbad

 

 

 

Ardennen Rangers speelbos