Seizoenplaatsen | Lang kamperen

Optimaal profiteren van je vrije weekenden en vakanties, besparen op de kosten van de stalling van jouw caravan en dat alles voor een bijzonder aantrekkelijke prijs? Ardennen Camping Bertrix en haar omgeving hebben zoveel te bieden dat één vakantie eenvoudig te kort is. Het verheugt ons daarom dat veel gasten onze camping meerdere keren bezoeken. Wij bieden jou tevens de mogelijkheid om voor een aantrekkelijke prijs verschillende vakantieperiodes met elkaar te combineren.

Seizoenplaatsen

Momenteel hebben we nog enkele seizoenplaatsen beschikbaar. Met een seizoenplaats plaats je jouw caravan vanaf de Paasvakantie tot en met het Novemberverlof op Ardennen Camping Bertrix. Wanneer je meerdere seizoenen op de camping wilt verblijven mag je de caravan zonder extra kosten de hele winterperiode laten staan. Er is al een seizoenplaats beschikbaar vanaf €2.034,63  
Check hier alle prijzen

Lenteplaats en nazomerplaats

Wanneer je regelmatig in de Ardennen wilt verblijven, maar niet in het hoogseizoen (juli en augustus), dan is de lenteplaats ideaal. Vanaf de opening van de camping tot eind juni kun je de camping zo vaak bezoeken als je wilt. Ook een nazomerplaats is buitengewoon aantrekkelijk. Vanaf half augustus mag je verblijven op de camping. Je ervaart de ontwikkelingen in de natuur: de groene bossen veranderen in een prachtig kleurenparadijs. Ook culinair valt er veel te genieten in deze periode want de restaurants bereiden speciale wildgerechten.

Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren

De combinatie van Hemelvaart en het Pinksterweekend is al jaren populair. Steeds meer gasten koppelen de Paas- en/of de meivakantie hier ook aan vast. Wil je een periode verblijven die niet in onze prijstabel is voorzien, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Op Ardennen Camping Bertrix zijn uitstekende mogelijkheden om voor een aantrekkelijke prijs optimaal van jouw vrije weekenden en vakanties te genieten.

Overzicht van alle prijzen en kampeerarrangementen