Uitstekende sanitaire voorzieningen

Verspreid op Ardennen Camping Bertrix liggen vijf moderne en verwarmde sanitairgebouwen met douches en wastafels met warm en koud water. De stenen gebouwen passen perfect in het landschap van de Belgische Ardennen, de meeste sanitairgebouwen zijn pasgeleden volledig gemoderniseerd. De wascabines zijn afsluitbaar en dat biedt de nodige privacy. Je hebt geen muntjes nodig voor het gebruik van de douches. In het hoofdgebouw zijn was- en droogmachines van het merk Miele aanwezig.

Kindersanitair

In het centraal gelegen sanitairgebouw bevindt zich een apart gedeelte met vrolijk kindersanitair. De kleine toiletten, wastafels op verschillende hoogtes, douches met een verhoging en een ruime familiedouche zijn buitengewoon populair bij jonge kinderen (en hun ouders). Natuurlijk zijn er ook speciale babywasruimtes op de camping aanwezig voor onze jongste bezoekers.

Sanitair voor mindervaliden

In één van de gebouwen is sanitair voor mindervaliden gerealiseerd. Deze worden enkel ter beschikking gesteld aan mindervaliden (middels een sleutelsysteem).