Kamperen in het laagseizoen

Buiten de schoolvakanties kun je genieten van de rust en ruimte op onze camping en haar omgeving. Kom ook proeven van het aangename Bourgondische leven in een oase van groen, genieten van rust, ruimte, een ongerepte natuur en interessante bezienswaardigheden.

Waarom kiezen voor Ardennen Camping Bertrix in het laagseizoen?

  • Je profiteert van de laagste prijzen. In sommige periodes gelden extra kortingen of gratis overnachtingen.

  • Ook in de laagseizoen periode zijn de meeste faciliteiten geopend. Onze plaatselijke bakker brengt iedere dag vers brood, waaronder croissants, stokbrood, gesneden broden en luxe broodjes. In het verwarmde buitenzwembad kun je op uw gemak baantjes zwemmen en er is een apart peuterbad voor de (klein)kinderen (mei tot half september). Op een ligbed kun je lekker ontspannen een boek lezen of puzzelen. Daarnaast is het mogelijk om met jouw (nieuwe) vrienden een partijtje tennis of jeu de boules te spelen. In de bar of op het terras genieten jullie van een speciaal Trappistenbiertje of een goed glas wijn bij een magnifiek uitzicht om daarna lekker te dineren in het restaurant.

  • Prachtige omgeving met ongerepte natuur en pittoreske dorpjes met veel bezienswaardigheden. Bij de receptie vind je veel informatie over kastelen, kerken, grotten, burchten en oorlogsmonumenten. Daarnaast zijn er in de directe omgeving van de camping ook tientallen wandelingen uitgezet door bossen en over landweggetjes met bekende vergezichten. Of breng je liever een bezoek aan één van de markten op zoek naar een leuk souvenir? Voor zowel een weekendje Ardennen als een langere vakantie ben je ook in het laagseizoen bij Ardennen Camping Bertrix aan het juiste adres.