Kamperen in het laagseizoen

Buiten de schoolvakanties kunt u genieten van de rust en ruimte op onze camping en haar omgeving. Kom ook proeven van het aangename Bourgondische leven in een oase van groen, genieten van rust, ruimte, een ongerepte natuur en interessante bezienswaardigheden.

Waarom kiezen voor Ardennen Camping Bertrix in het laagseizoen?

  • U profiteert van de laagste prijzen. In sommige periodes gelden extra kortingen of gratis overnachtingen.

  • Ook in de laagseizoen periode heeft u de beschikking over de meeste faciliteiten. Onze plaatselijke bakker brengt iedere dag vers brood, waaronder croissants, stokbrood, gesneden broden en luxe broodjes. In het verwarmde buitenzwembad kunt u op uw gemak baantjes zwemmen en er is een apart peuterbad voor de (klein)kinderen (mei tot half september). Op een ligbed kunt u lekker ontspannen een boek lezen of puzzelen. Daarnaast is het mogelijk om met uw (nieuwe) vrienden een partijtje tennis of jeu de boules te spelen. In de bar of op het terras geniet u van een speciaal Trappistenbiertje of een goed glas wijn bij een magnifiek uitzicht om daarna lekker te dineren in het restaurant.

  • Prachtige omgeving van ongerepte natuur en pittoreske dorpjes met veel bezienswaardigheden. Bij de receptie vindt u veel informatie over kastelen, kerken, grotten, burchten en oorlogsmonumenten. Maar in de directe omgeving van de camping zijn ook tientallen wandelingen uitgezet door bossen en over landweggetjes met bekende vergezichten. Of brengt u liever een bezoek aan één van de markten op zoek naar een leuk souvenir? Voor zowel een weekendje Ardennen als een langere vakantie bent u ook in het laagseizoen bij Ardennen Camping Bertrix aan het juiste adres.