Kamperen in de schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties in de zomer, met Pasen, de Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, en de herfstvakantie bezorgen wij jou en je gezin graag een onvergetelijke vakantie!

Waarom kiezen voor Ardennen Camping Bertrix tijdens de schoolvakanties?

  • Geweldig recreatieprogramma voor jong en oud. Tijdens de meeste schoolvakanties worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd voor kinderen en volwassenen, zoals sporttoernooien, spectaculaire shows en speciale themadagen. Knotsgekke figuren en clowns nemen de kinderen mee tijdens hun belevenissen en doldwaze avonturen.

  • Uitgebreide faciliteiten op de camping. Centraal op de camping ligt een multifunctioneel sportterrein waar je tennis, voetbal, basketbal en volleybal kan spelen. Er is een verwarmd buitenzwembad, een avonturenspeeltuin en een overdekte recreatieruimte. Direct aan de camping grenst een groot afgebakend speelbos dat garant staat voor ontdekkingstochten en urenlang speelplezier zonder het risico te verdwalen. En in onze horecagelegenheden kun je altijd terecht voor een hapje en een drankje.

  • Schitterende omgeving met veel attracties. Het Euro Space Center, de Leisteengroeve en de grotten van Han zijn dichtbij en ook voor bekende steden, zoals Bastogne met het Historical Center en Bouillon met het versterkt kasteel, hoef je niet ver te rijden.

  • Prachtige natuur voor spectaculaire buitensporten. Zoals kanoën, klimmen, abseilen en speleologie, die vanaf de camping worden georganiseerd. En natuurlijk zijn er in de directe omgeving tientallen wandelroutes uitgezet.