Terug naar overzicht

Kampeerplaats met Rangerhut

Komt u kamperen op Ardennen Camping Bertrix, dan hebben we voor de kleinsten onder ons iets geweldigs: De Rangerhut! De Rangerhut is een klein houten huisje gelegen op de kampeerplaats, wat gebruikt kan worden als speelhuis maar ook als slaapplaats voor de kinderen. De Rangerhut heeft een afmeting van 1.95m x 1.65m en is zeer populair bij onze jongste gasten. Dat scheelt u weer sjouwen met een extra tentje.

Waarom kiezen voor een kampeerplaats met Rangerhut?

  • Super leuke Rangerhut op de kampeerplaats om te spelen en te slapen
  • Kampeerplaats van gemiddeld 100m²
  • Elektriciteitsaansluiting van 10 ampère
  • Watertappunt in de buurt
  • Gratis gebruik van de uitstekende sanitaire voorzieningen
  • Inclusief 1 auto, één kampeermiddel, 2 personen

 

Direct boeken Tarieven

Kampeerplaatsen met Rangerhut

De Rangerhutten bevinden zich op kampeerplaatsen: 78, 99, 132, 134, 135, 213, 221, 222, 238, 281, 291 en 312. U kunt de plaatsen terug vinden op de plattegrond.

Plaats nummer 132 en 238 zijn uitgerust met zowel een Rangerhut als een eigen watertappunt.

Word een Ardennen Ranger op Ardennen Camping Bertrix

Ieder kind waar de ouders een Rangerhut voor gereserveerd hebben wordt automatisch een "Ardennen Ranger". “Ardennen Rangers” is een speciaal ontwikkeld recreatieprogramma, waarin de natuur centraal staat. Speciaal getrainde Rangers brengen kinderen op een interactieve manier in contact met de flora en fauna van de Belgische Ardennen. Alle deelnemers ontvangen bij aanvang een Rangerpet en een paspoort, waarin alle activiteiten worden bijgehouden.