Kamperen in de Ardennen

Waarom kamperen in de Ardennen zo leuk is!

Ardennen Camping Bertrix is een hele leuke gezinscamping. Met verschillende uitstekende faciliteiten en activiteitsmogelijkheden wordt kamperen op Ardennen Camping Bertrix tot een geweldige ervaring omgetoverd. Maar wat maakt kamperen in de Ardennen nou zo'n leuke, unieke ervaring?

Op avontuur in de natuur

Vakantie in de Ardennen betekent niet alleen heerlijk tot rust komen in uw vakantie. Het betekent ook vaak een actieve vakantie, boordevol "extreme" uitstapjes. Zo kunt u prachtig mountainbiken in dit heuvelachtige gebied. Heerlijk crossen over vaak onverhard terrein maakt de omgeving van Bertrix de ideale plek om in de pedalen te klimmen. Over klimmen gesproken: in de buurt van Ardennen Camping Bertrix kun je uitstekend klimmen en abseilen. Maar ook Paintballen en boogschieten zijn activiteiten die u kunt ondernemen als u naar de Ardennen gaat.

Kamperen in de Ardennen Mountainbiken

Rustige activiteiten in de Ardennen

Het hoeft natuurlijk niet allemaal extreem en heel actief te zijn. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een GPS tocht te gaan doen. Wandel aan de hand van een GPS systeem een prachtige route door de Belgische natuur. Of pak het ouderwets aan en gebruik een kaart en kompas. Wilt u het toch iets intensiever maken, dan kunt u de tocht ook Nordic walken. Zo ben u net wat meer ingespannen bezig en kunt u toch genieten van de prachtige natuur die de Ardennen te bieden heeft. Zo wordt kamperen op Camping Bertrix een hele rustgevende activiteit.

Op uw eigen manier kamperen

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, is het natuurlijk fijn dat u kunt kamperen in de Ardennen op uw eigen manier. Dat kan betekenen dat u met een tent, vouwwagen, caravan of camper komt. Voor die mensen heeft Ardennen Camping Bertrix verschillende kampeerplaatsen, zodat iedereen optimaal vakantie kan vieren. Kiest u voor een standaard kampeerplaats of liever voor een kampeerplaats met watertappunt en Rangerhut? Met keuze uit in totaal 4 verschillende kampeerplaatsen en een camperplaats weet u zeker dat uw kampeermiddel op de juiste plek komt te staan!

Kamperen in 7 huuraccommodaties

Kiest u liever voor gemak, dan kunt u ook kamperen in de Ardennen in één van onze 7 verschillende huuraccommodaties. Met keuze uit stacaravans, bungalowtenten, chalets en hutten heeft u de mogelijkheid uw luxe vakantie naar geheel eigen wens in te richten. Zo wordt kamperen in de Ardennen verheven tot een luxe uitstapje in de Belgische natuur.

Kamperen in de Ardennen

Komt u kamperen in de Ardennen?

Bent u na het lezen van deze pagina enthousiast geworden over Ardennen Camping Bertrix? Wacht dan niet, en boek uw vakantie op Ardennen Camping Bertrix. Zo verzekert u uzelf van een mooie, actieve, maar ook rustgevende en waarschijnlijk verdiende vakantie midden in de natuur!

Kom kamperen in de Ardennen!