Camper, caravan of tent? Kamperen in de vallei van Semois!

Ardennen Camping Bertrix is gelegen in de Gaume streek in de Belgische Ardennen. Onze camping ligt midden in de natuur en biedt een fantastisch uitzicht op de vallei van Semois. Wil je met kinderen kamperen in de natuur? Dan is onze kindvriendelijke camping écht iets voor jullie.

Groot maar toch knus met veel privacy
Onze Ardennen camping is opgebouwd uit zogenaamde terrassen waardoor er knusse hoekjes ontstaan en de camping klein en knus aanvoelt, terwijl je toch alle voordelen van een grote camping hebt. Als je wat meer gesteld bent op je privacy, is onze camping bij uitstek geschikt.  

Omgeving Bertrix
In de omgeving ligt het stadje Bertrix. Iets verderop ligt de sfeervolle stad Bouillon. De rivier Semois deelt de stad op in twee delen. Aan de oevers van de rivier vindt je prachtige panden waar je heerlijk kunt genieten van de zon, lekker eten of een drankje.

Voor wie toe is aan wat levendigheid is er op 50 km de stad Arlon, met een knusse binnenstad en een winkelcentrum vlakbij. 

Kampeermogelijkheden Ardennen Camping Bertrix
Ardennen Camping Bertrix biedt ruimte voor gezinnen die willen kamperen in een tent, met de caravan of de camper. De plekken zijn ruim opgezet waardoor er ook voldoende privacy en ruimte is. Voor wie dat wenst zijn er plekken met watertappunt. We hebben ook de Rangerhut. Dit zijn unieke kampeerplekken voor kinderen waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken!

Naar kampeerplaatsen


Daarom Ardennen Camping Bertrix

  • moderne sanitaire voorzieningen
  • elektriciteitsaansluiting van 10 ampère (voor de aansluiting heeft u een eurostekker nodig)
  • watertappunt in de buurt
  • veel faciliteiten voor de kinderen
  • natuurlijke omgeving
  • al vanaf € 18,- per dag voor 2 personen!
  • opgebouwd uit terrassen. Knus, veel privacy en gezelligheid maar toch de voordelen van een grote camping