Aanbiedingen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de beschikbare arrangementen en acties, voor alle getoonde arrangementen geldt dat deze niet in combinatie met andere arrangementen of acties zijn te gebruiken.

Hoe te boeken:

Nadat u op de onderstaande "Direct boeken" knop heeft geklikt volgt in stap 1 "Je vakantie uitkiezen" je kiest het type accommodatie of kampeerplaats, de gewenste datume en duur. In stap 2 kies je voor het reisgezelschap. Bij stap 3 kunt u de gewenste extra's toevoegen aan de boeking ondertussen ziet u rechts in het scherm een overzicht van de boeking met daarbij een overzicht van de prijs met de eventueel geldende korting reeds verrekend. Stap 4 is de laatste stap, hier vult u al uw gegevens in voor de reservering.

 


Ook met Pasen en Meivakantie 20% korting!

Op alle Stacaravans, Hutten en Chalets geldt een korting van 20% op de basishuurprijs voor uw verblijf tijdens tot en met 29 mei. Dus ook tijdens Pasen en de Meivakantie van 2019.

Direct boeken

 

 

 

De bovenstaande kortingen zijn enkel geldig voor een nieuwe reservering en niet in combinatie met andere acties en kortingen te gebruiken.