Kortingen Ardennen Camping Bertrix

Hieronder vind je een overzicht van de actuele kortingen.


40% Zomerkorting

Ontvang 40% korting op de basishuurprijs voor een verblijf van minimaal 3 nachten op alle accommodaties, huur een tent, luxe stacaravan of hut met 40% voordeel. Geldig tot 30 augustus.

Direct boeken

Huur een accommodatie in de Belgische Ardennen

De accommodaties op camping Bertrix zijn alvast helemaal voor je ingericht zodat de vakantie direct kan beginnen! Je hoeft alleen je eigen koffers uit te pakken en het genieten kan beginnen. Je zult een fantastische vakantie beleven met onze uitgebreide faciliteiten, zoals 2 zwembaden, een speelbos, een gezellig restaurant en vele andere activiteiten. De veelzijdige omgeving is leuk voor iedereen of je nu van survival, fietsen, shoppen of cultuur houdt.

U kunt bij ons kiezen uit verschillende luxe stacaravans voor 4 tot 6 personen, gezellige Ardennen hutten voor 4 personen en mooie bungalowtenten voor 4 tot 6 personen

* Let op! Stacaravans, Ardennen hutten en Houten Chalets zijn tijdens Hemelvaart uitgesloten!
* De bovenstaande kortingen zijn enkel geldig voor een nieuwe reservering en niet in combinatie met andere acties en kortingen te gebruiken.


Hoe te boeken:

Nadat u op de onderstaande "Direct boeken" knop heeft geklikt volgt in stap 1 "Je vakantie uitkiezen" je kiest het type accommodatie of kampeerplaats, de gewenste datum en duur. In stap 2 kies je voor het reisgezelschap. Bij stap 3 kunt u de gewenste extra's toevoegen aan de boeking ondertussen ziet u rechts in het scherm een overzicht van de boeking met daarbij een overzicht van de prijs met de eventueel geldende korting reeds verrekend. Stap 4 is de laatste stap, hier vult u al uw gegevens in voor de reservering.