Kortingen Ardennen Camping Bertrix

10% vroegboekkorting!

Tot en met 31 januari 2020 kun je gebruik maken van onze aantrekkelijke vroegboekkorting van 10%. Deze korting geldt op de basishuurprijs van al onze accommodaties. Dus wees er snel bij en zorg er voor dat jij met vrienden of familie het leukste plekje op Ardennencamping Bertrix bemachtigt. 

Direct kampeerplaats met korting boeken 

Direct stacaravan met korting boeken 

Direct huurtent met korting boeken 

Direct trekkershut met korting boeken

Huur een accommodatie in de Belgische Ardennen

De accommodaties op camping Bertrix zijn alvast helemaal voor je ingericht zodat de vakantie direct kan beginnen! Je hoeft alleen je eigen koffers uit te pakken en het genieten kan beginnen. Je zult een fantastische vakantie beleven met onze uitgebreide faciliteiten, zoals 2 zwembaden, een speelbos, een gezellig restaurant en vele andere activiteiten. De veelzijdige omgeving is leuk voor iedereen of je nu van survival, fietsen, shoppen of cultuur houdt.

U kunt bij ons kiezen uit verschillende luxe stacaravans voor 4 tot 6 personen, gezellige Ardennen hutten voor 4 personen en mooie bungalowtenten voor 4 tot 6 personen

* De bovenstaande kortingen zijn enkel geldig voor een nieuwe reservering en niet in combinatie met andere acties en kortingen te gebruiken.


Hoe te boeken:

Nadat u op de onderstaande "Direct boeken" knop heeft geklikt volgt in stap 1 "Je vakantie uitkiezen" je kiest het type accommodatie of kampeerplaats, de gewenste datum en duur. In stap 2 kies je voor het reisgezelschap. Bij stap 3 kunt u de gewenste extra's toevoegen aan de boeking ondertussen ziet u rechts in het scherm een overzicht van de boeking met daarbij een overzicht van de prijs met de eventueel geldende korting reeds verrekend. Stap 4 is de laatste stap, hier vult u al uw gegevens in voor de reservering.