Kortingen Ardennen Camping Bertrix

In juni boek je je vakantie op camping Bertrix extra voordelig:

20% korting op je verblijf tot 1 juli 2019!

Deze korting geldt op alle huuraccommodaties; Huurtenten, Ardennen hutten, Houten chalets en Stacaravans! (minimum verblijf van 3 nachten)

Direct boeken

20% Zomerkorting van 1 juli tot 19 juli 2019!

Deze korting geld op alle huuraccommodaties; Ardennen Hutten, Houten Chalets, Stacaravans en huurtenten o.b.v. 3 nachten. 

Direct boeken

Huur een accommodatie in de Belgische Ardennen

De accommodaties op camping Bertrix zijn alvast helemaal voor je ingericht zodat de vakantie direct kan beginnen! Je hoeft alleen je eigen koffers uit te pakken en het genieten kan beginnen. Je zult een fantastische vakantie beleven met onze uitgebreide faciliteiten, zoals 2 zwembaden, een speelbos, een gezellig restaurant en vele andere activiteiten. De veelzijdige omgeving is leuk voor iedereen of je nu van survival, fietsen, shoppen of cultuur houdt.

U kunt bij ons kiezen uit verschillende luxe stacaravans voor 4 tot 6 personen, gezellige Ardennen hutten voor 4 personen en mooie bungalowtenten voor 4 tot 6 personen

* Let op! Stacaravans, Ardennen hutten en Houten Chalets zijn tijdens Hemelvaart uitgesloten!
* De bovenstaande kortingen zijn enkel geldig voor een nieuwe reservering en niet in combinatie met andere acties en kortingen te gebruiken.


 Hoe te boeken:

Nadat u op de onderstaande "Direct boeken" knop heeft geklikt volgt in stap 1 "Je vakantie uitkiezen" je kiest het type accommodatie of kampeerplaats, de gewenste datum en duur. In stap 2 kies je voor het reisgezelschap. Bij stap 3 kunt u de gewenste extra's toevoegen aan de boeking ondertussen ziet u rechts in het scherm een overzicht van de boeking met daarbij een overzicht van de prijs met de eventueel geldende korting reeds verrekend. Stap 4 is de laatste stap, hier vult u al uw gegevens in voor de reservering.