Kortingen Ardennen Camping Bertrix

Huur een accommodatie in de Belgische Ardennen

De accommodaties op camping Bertrix zijn alvast helemaal voor je ingericht zodat de vakantie direct kan beginnen! Je hoeft alleen je eigen koffers uit te pakken en het genieten kan beginnen. Je zult een fantastische vakantie beleven met onze uitgebreide faciliteiten, zoals 2 zwembaden, een speelbos, een gezellig restaurant en vele andere activiteiten. De veelzijdige omgeving is leuk voor iedereen of je nu van survival, fietsen, shoppen of cultuur houdt.

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende luxe stacaravans voor 4 tot 6 personen, gezellige Ardennen hutten voor 4 personen en mooie bungalowtenten voor 4 tot 6 personen.

20% korting tijdens Hemelvaart en Pinksteren

Heb je zin in om een weekendje weg te gaan tijdens Hemelvaart of Pinksteren? Maak nu gebruik van 20% korting op huurtenten en accommodaties op onze camping in de Belgische Ardennen. De korting wordt automatisch toegevoegd tijdens het reserveren. 

20% Korting tijdens Hemelvaart is geldig op verblijven van 25-05-2022 tot 29-05-2022 op de volgende huurtenten:

20% korting tijdens Pinksteren is geldig op verblijven 03-06-2022 tot 06-06-2022 op de volgende huurtenten en accommodaties:

 Bekijk hier alle accommodaties en maak direct je reservering! 

 

14% langverblijfkorting:

Op een verblijf in een accommodatie of op een kampeerplaats van minimaal 7 nachten geldig van 25 maart tot 1 juli en tussen 1 september en 28 oktober

Direct Boeken

21% langverblijfkorting:

Op een verblijf in een accommodatie of op een kampeerplaats van minimaal 14 nachten geldig van 25 maart tot 1 juli en tussen 1 september en 28 oktober

Direct Boeken

 

* De bovenstaande kortingen zijn enkel geldig voor een nieuwe reservering en niet in combinatie met andere acties en kortingen te gebruiken.


 

 

Aanbiedingen Ardennen Camping Bertrix

Aanbiedingen Ardennen Camping Bertrix