Veel gestelde vragen

 • Reserveren

  Voor het maken van een reservering kun je hiernaast de periode ingeven en een keuze maken uit de huuraccommodaties en kampeerplaatsen. Je hebt in stap 2 van het online boekingsproces de mogelijkheid om een accommodatie of kampeerplaats met voorkeur te boeken. Een voorkeursplaats wordt pas definitief nadat je de bevestiging van ons hebt ontvangen. In de vierde stap volgt een prijsopgave, waarna je jouw gegevens kunt invoeren. Mocht je bij het reserveren problemen ondervinden of vragen hebben, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen:
  Mail: info@campingbertrix.be
  Telefoon in België: 061-412 281
  Telefoon in Nederland: 070-89 00 644

  Met het versturen van jouw reservering ga je akkoord met het kampeerreglement en de reserveringsvoorwaarden. Na ontvangst van de reserveringsbevestiging van Ardennen Camping Bertrix, zal (zullen) de aanbetaling(en) binnen de gestelde termijn(en) door jou worden voldaan.

 • Plaatsnummer

  Ardennen Camping Bertrix probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen en voorkeuren van de kampeerder. Een doorgegeven plaatsnummer of wens is altijd onder voorbehoud. Voor meer informatie raadpleeg de voorwaarden.

 • Aankomst en vertrek Kampeerplaats

  Indien je een kampeerplaats hebt gereserveerd kun je op de dag van aankomst vanaf 13:00 uur terecht op jouw plaats. Op de dag van vertrek dien je de plaats voor 12:00 uur schoon te verlaten.

 • Aankomst en vertrek Verhuuraccomodaties

  Je kunt op de dag van aankomst vanaf 16:00 uur terecht in jouw verhuuraccommodatie. Op de dag van vertrek dien je de accommodatie voor 10:00 uur te verlaten. 

 • Douches / zwembad

  Het gebruik van zwembad en douches is inbegrepen.

 • Elektriciteit

  Alle kampeerplaatsen (gemiddeld. 100 m²) beschikken over een electriciteitsaansluiting (10A). Je dient echter bij reservering op te geven of je er ook gebruik van wenst te maken (€ 4,00 per nacht). Daarvoor heb je een eurostekker nodig, deze zijn te verkrijgen in onze campingwinkel.

 • Drinkwater

  Per kampeerlaantje staat er min. 1 kraantje dat je deelt met uw medekampeerders. De plaatsen 128-151 en 223-242 beschikken over een individueel watertappunt waar je de caravan op kunt aansluiten. Wij vragen voor deze plaatsen een toeslag van € 2,50 per nacht. Het water in de sanitairgebouwen en uit de kraantjes bij de kampeerplaatsen is drinkbaar water. Het smaakt echter anders dan je thuis gewend bent omdat er meer kalk in het water zit.

 • Huisdieren

  Per kampeerplaats zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Tussen 11-07 en 20-8 is maximaal 1 huisdier toegestaan. Voor verhuuraccommodaties geldt gedurende het hele jaar een maximum van 1 huisdier. Huisdieren dienen altijd aangelijnd te zijn (ook in de bossen). De hygiënische wandelingen van honden dienen buiten het kampeerterrein te gebeuren. De huisdieren zijn in sommige gebouwen niet toegestaan (o.a. de sanitairgebouwen). Het is niet toegestaan huisdieren zonder toezicht achter te laten. Voor eventuele schade of verontreiniging is de eigenaar van het dier aansprakelijk. Tevens dient de eigenaar er voor te zorgen dat de aanwezigheid van zijn huisdier andere kampeerders niet stoort.

 • Internet
   
  Ardennen Camping Bertrix beschikt niet overal over draadloos internet. In de bar, op het terras en rondom het zwembad kunt u kosteloos gebruik maken van ons draadloos netwerk.

 • Animatie

  In de meeste schoolvakanties verzorgen wij een Nederlandstalig recreatie- en buitensportprogramma voor kinderen, jeugd en volwassenen. Kijk hier voor meer informatie.