Vakantiebaan

Zoek jij een vakantiebaan in het buitenland, maar weet je nog niet precies waarheen? Ardennen Camping Bertrix biedt jou een fantastische (werk)zomer! De camping is gelegen in de prachtige Belgische Ardennen. Ongeveer 3 uurtjes rijden vanaf Utrecht en je begeeft je in een compleet andere wereld: het echte buitenland!

Periodes 2019: Voor het hoogseizoen, de zomermaanden juli en augustus, maar ook voor de vakantieperiodes in het voor- en naseizoen zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s.

Werken op Ardennen Camping Bertrix betekent:

 • Minimaal 4 weken aanééngesloten beschikbaar zijn in juli en/of augustus
 • De handen uit de mouwen steken; je weet van aanpakken
 • Samenwerken; het team staat centraal
 • Flexibel inzetbaar zijn
 • Enthousiast, behulpzaam en servicegericht werken
 • Werken in een vakantieomgeving
 • Werken met een hele leuke groep jonge mensen als collega’s

 

Wij zoeken mensen voor de volgende functies:

Horecamedewerker m/v (vanaf 17 jaar): De camping heeft een leuke bar waar gasten graag langskomen voor een kopje koffie of een biertje en daarnaast ook een restaurant waar men ’s avonds a la card kan eten. Jij zorgt met het hele horecateam ervoor dat de bar en het restaurant iedere dag vlekkeoloos draaien. Werken in de horeca betekent hard werken, maar ook veel gezelligheid! Ervaring heeft de voorkeur, heb je geen ervaring maar je bent bereid te willen leren dit is zeker ook mogelijk.

Frituurmedewerker m/v (vanaf 17 jaar): Met een andere collega ben jij verantwoordelijk voor het bemannen van de snackbar. Van aardappel tot patatje met: jij doet het. Ervaring in de frituur heeft de voorkeur.

Keukenhulp m/v (vanaf 17 jaar): Heb je affiniteit met koken en lijkt het je leuk om bezig te zijn in de keuken? Assisteer de chef, leer van hem de fijne kneepjes van het vak.

Hulpkok m/v (vanaf 17 jaar): Wij zijn op zoek naar een hulpkok met ervaring om onze professionele keukenbrigade te versterken.

Buitendienstmedewerker m/v (vanaf 17 jaar): Ben jij graag in de buitenlucht? Ben jij technisch aangelegd? Ja..? De buitendienst voert diverse klussen uit waar we jou dan goed bij kunnen gebruiken. Van de helpende hand bieden aan gasten met een stroomprobleem, tot een een koelkast brengen geen dag is hetzelfde.

Winkelmedewerker m/v (vanaf 16 jaar): In de winkel van de camping kunnen gasten terecht voor alledaagse boodschappen en natuurlijk hun bestelde verse broodjes. Vind jij het niet erg om vroeg op te staan en lijkt het je het leuk om je eigen winkel te runnen? Dan ben jij misschien de winkelmedewerker die wij zoeken!

Wat wij bieden:

 • Een goed salaris en fooi
 • Gratis verblijf op de camping 
 • Dagelijks een verse voedzame gratis maaltijd
 • Een gezellig en leerzame inwerkperiode
 • De beste zomer van je leven!

 

Ben je op zoek naar de mogelijkheden voor een stage? klik dan hier

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je sollicitatiebrief en foto naar werken@campingbertrix.be ter attentie van Sharon. Vergeet niet te vermelden in welke periode je beschikbaar bent en voor welke functie je solliciteert.

Bij vragen of onduidelijkheden kun je uiteraard contact met ons opnemen door een mailtje naar bovenstaand adres te sturen of te bellen naar 070 - 890 06 44 of wanneer je vanuit België belt naar 0032 (0)61 41 22 81.