Ardennen Camping Bertrix: een mooie camping Bouillon

Op zoek naar een leuk camping in Bouillon?

Dan zit u op Ardennen Camping Bertrix aan het juiste adres. De camping staat bol met leuke activiteiten en goede faciliteiten, dus u gaat zich zeker nooit vervelen. Tel daar de prachtige omgeving bij op en u heeft een prachtige vakantie op deze camping in Bouillon.

Prachtige omgeving van camping Bouillon

Wij noemden het zojuist al, maar de omgeving van Ardennen Camping Bertrix is prachtig veelzijdig. U kunt heerlijk door de natuur trekken, maar u kunt ook een van de leuke steden bezoeken. Maar natuurlijk kunt u zich ook van uw actieve kant laten zien met één van de vele survival en outdoor activiteiten die de Ardennen te bieden heeft.

Camping Bouillon Tombe van de reus

Natuur rondom Camping Bertrix

Rondom Ardennen Camping Bertrix is veel natuur te vinden. Als u van de camping loopt bevindt u zich direct de prachtige natuur in. Met prachtige bossen, verlaten landweggetjes en riviertjes waant u zich soms op een andere planeet. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen naar dit gebied trekken om te genieten van de prachtige natuur! En met een beetje geluk loopt u zelfs nog een kudde herten, een groep vossen of een van de andere dieren die de Ardennen rijk is tegen het lijf.

Ontdek de prachtige stad Bouillon

Een Camping Bouillon is natuurlijk niet compleet zonder bezoek aan de stad Bouillon. Deze stad staat bekend om zijn prachtige kasteel, ooit eigendom van Godfried van Bouillon. In dit kasteel worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een spooktocht met Halloween en een schattenjacht. Daarnaast vinden er rondleidingen plaats, waarbij u het kasteel en zijn geheimen kunt ontdekken. Naast een bezoek aan het kasteel kunt u ook uitstekend het stadje verkennen. Vergeet hierbij niet om de plaatselijke brouwerij met een bezoekje te vereren!

Camping Bouillon

Activiteiten op de camping

U hoeft natuurlijk niet van de camping af om te genieten van de Ardennen. Want op Ardennen Camping Bertrix kunt u vanaf de camping de Ardennen volop beleven. Dit doet u bijvoorbeeld door deel te nemen aan een van de vele activiteiten die de camping aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan:


Naast deze activiteiten kunnen kinderen op Ardennen Camping Bertrix ook hun Ardennen Rangers Paspoort halen. Tijdens dit programma wordt de natuur op een actieve manier beleefd. De activiteiten werken samen toe naar het behalen van een Ardennen Rangers Paspoort. Zo kan uw kind zich tijdens de vakantie omtoveren tot een echte Ardennen Ranger vanaf de Camping Bouillon.

Kom naar Camping Bertrix, de camping bij Bouillon

Enthousiast geworden? Neem dan snel een kijkje bij de verschillende kampeermogelijkheden die de camping te bieden heeft. Gaat u voor een kampeerplaats of voor een huuraccommodatie? De keus is aan u.