Camping Bertrix in de Ardennen

Camping Bertrix is een hele gezellige familiecamping in de Ardennen. De camping beschikt over verschillende faciliteiten om van jouw vakantie de ideale vakantie te maken. Tel daar de vele activiteiten en recreatievoorzieningen bij op en je hebt een onvergetelijke vakantie op Ardennen Camping Bertrix.

Activiteitenprogramma op Camping Bertrix

Op Ardennen Camping Bertrix wordt in de vakanties een heel leuk animatieprogramma georganiseerd voor de jeugd. Tijdens dit programma zorgen Roelie Ranger en Trix er voor dat je kinderen een leuke, gezellige tijd op de camping gaan beleven. Samen met Roelie en Trix zullen zij gaan dansen, knutselen, zingen en op avontuur tijdens het Ardennen Rangers programma

Genieten in het zwembad

Ook beschikt de camping over een heel mooi zwembad. Dit zwembad is groot. Zo groot zelfs dat het tot de grootste openluchtzwembaden van de Ardennen behoort. In het water kun je heerlijk zwemmen, afkoelen, duiken en spelen. O ja, er is ook een peuterbad. Hier kunnen ook de allerkleinsten lekker zwemmen en afkoelen onder de paddenstoelfontein. Zo kun je met het hele gezin een heerlijk dagje aan het zwembad beleven. 

Camping Bertrix zwembad

 

De omgeving van Ardennen Camping Bertrix

In de omgeving van de camping kun je allerlei leuke uitstapjes ondernemen. Allereerst kun je uitstekend wandelen in Bertrix en de regio van bertrix. Er zijn namelijk ontzettend veel mooie en leuke wandelroutes te ondtekken rondom de camping. Ook zijn er verschillende bezienswaardigheden in de regio te vinden, waaronder het kasteel des Comtes van Herbeumont. Ook kun je de leisteenmijnen van Bertrix bezoeken. Daal 25 meter af in de mijnen en ontdek hoe het mijnwerkers;even er vroeger uitzag.

Faciliteiten op de camping

Natuurlijk is het tijdens je vakantie niet alleen belangrijk dat je plezier maakt. Het is ook fijn als er goede faciliteiten zijn om je vakantie mee door te komen. Daarom beschikt Camping Bertrix over een winkel, waar 7 dagen per week verse broodjes gehaald kunnen worden. Ook zijn er een aantal mooie horecagelegenheden op de camping aanwezig. Zo is er Restaurant Les Amis de l'Ardenne, waar je heerlijk kan genieten van verschillende Belgische specialiteiten. Ook is er een gezellige bar met meer dan 40 verschillende bieren. En heb je zin in een snelle hap? Kom dan naar de frituur!

Kom genieten op Ardennen Camping Bertrix

Wil je zelf ervaren hoe heerlijk je kan genieten op Camping Bertrix? Reserveer dan nu een kampeerplaats of Huuraccommodatie. Met keuze uit 5 verschillende kampeerplaatsen (waaronder de kampeerplaats met watertappunt en de kampeerplaats met rangerhut) en keuze uit 6 luxe huuraccommodaties zit er voor elke vakantiegelegenheid wel een passende optie bij! Kunnen wij jou snel verwelkomen op onze camping in de Ardennen?

Boek nu op Camping Bertrix