Camping Belgische Ardennen

Heeft u altijd al willen kamperen op een Camping in de Belgische Ardennen? Dan zit u bij Ardennen Camping Bertrix aan het juiste adres. Midden in de prachtige natuur van de Belgische provincie Luxemburg zult u het echte Ardennen gevoel krijgen!

Camping met zwembad in de Belgische Ardennen

Ardennen Camping Bertrix beschikt over alle comfort en faciliteiten die u nodig heeft om optimaal van uw vakantie te kunnen genieten. Dit betekent natuurlijk dat een zwembad niet mag ontbreken. En dat weten ze op Ardennen Camping Bertrix. Ze beschikken over een groot buitenzwembad en een peuterzwembad. Het grote (verwarmde) buitenzwembad is zelfs zo groot, dat het tot de grootste buitenzwembaden van de Ardennen gerekend mag worden. Zwemmen is dus geen enkel probleem. En als het weer een keertje tegenzit, dan kunt u ook nog terecht in een nabij gelegen binnenzwembad. Hier mogen gasten van de camping gratis gebruik van maken. Zo kunt op Camping Bertrix altijd heerlijk zwemmen!

Camping Belgische Ardennen Zwembad

Altijd plezier op de Camping in de Belgische Ardennen

U hoeft zich nooit te vervelen op de camping. Want naast de zwembaden heeft deze prachtcamping nog veel meer leuks om haar gasten mee te vermaken. Zoals het in de Ardennen hoort zijn er volop activiteiten in de natuur. Vanaf de camping kunt u deelnemen aan GPS en Kompas tochten, maar ook boog- en luchtbuks schieten behoren tot de mogelijkheden. En een Camping Belgische Ardennen is natuurlijk niet compleet als er niet gemountainbiket kan worden. Dit is dus uiteraard ook mogelijk. 


Nog veel meer te beleven

Naast deze activiteiten kunt u bijvoorbeeld ook deelnemen aan:


Kampeerplaatsen en huuraccommodaties op Camping Belgische Ardennen Bertrix

U wilt uw kampeerervaring natuurlijk op uw eigen manier beleven. Daarom biedt Camping Belgische Ardennen Bertrix u de mogelijkheid te kiezen uit verschillende kampeerplaatsen en huuraccommodaties. Zo kunt u kiezen voor standaard kampeerplaatsen, kampeerplaatsen met watertappunt en kampeerplaatsen met watertappunt en Rangerhut. En kiest u liever voor gemak, dan heeft u op Camping in de Belgische Ardennen de keuze uit 7 verschillende huuraccommodaties. Zo is er voor elk wat wils!

Camping Belgische Ardennen Kampeerplaats

Boek nu uw Camping in de Belgische Ardennen

Bent u enthousiast geworden en wilt u direct uw vakantie vastleggen? Dat kan! Bekijk nu alle mogelijkheden voor kampeerplaatsen en huuraccommodaties en boek uw vakantie. We hopen u binnenkort te mogen ontvangen op Camping Belgische Ardennen Bertrix!

Boek nu uw Camping Belgische Ardennen Bertrix