Terug naar overzicht

Een hut huren in de Ardennen

Luxe kamperen met 4 personen

Onze houten hutten zijn ideaal voor mensen die wat meer luxe willen hebben dan tijdens een verblijf in een tent, maar wel in een huisje willen verblijven. Onze camping beschikt over 4 houten hutten, die een centrale plek op onze camping hebben, dichtbij en alle voorzieningen.

  • Centrale ligging
  • Goed geïsoleerd
  • Voorzien van dubbelglas
  • Tweepersoonsbed (1.6m bij 2m)

  Direct boeken 


Voorzieningen

Onze Houten Hutten zijn 21m2 groot en beschikken over diverse luxe voorzieningen. Kamperen, maar dus wel wat luxer. De hutten zijn geschikt voor maximaal 4 personen en beschikken over:

  • Een keuken voorzien van gasstel, koelkast en benodigde keukengerei.
  • Twee gescheiden slaapkamers, 1 tweepersoonsbed en 1 stapelbed. 
  • Auto parkeren naast de hut
  • Bedlinnen is verplicht en verkrijgbaar a € 7,50 p.p


Let op! Onze hutten beschikken niet over stromend water, een badkamer of een toilet. Je kunt gebruik maken van onze moderne hygiënische voorzieningen op de camping die op loopafstand (50m) zijn.

Wij verzorgen het tuinmeubilair

Natuurlijk wil je lekker buiten kunnen zitten en genieten van het mooie weer en de omgeving. Dat kan op de buitenplaats. Elke hut heeft zo'n eigen buitenplaats. Hier wordt tuinmeubilair door ons geplaatst, zodat je niet hoeft te slepen met campingstoelen en tafels. 

Houden jullie van een BBQ? Neem deze dan ook mee. De buitenplaats bij de hut is groot genoeg om ‘s avonds met z’n allen te genieten van een heerlijke BBQ. 
Bij de campingwinkel kun je een wegwerpBBQ kopen voor €4,-.   

Wist je dat?

Wist je dat met een Houten Hut oorspronkelijk een herdershut werd bedoeld? Inmiddels is een hut niet langer bedoeld voor een kort verblijf voor herders, maar kunnen gezinnen er voor langere tijd luxer verblijven! 

Wil je kamperen in de Belgische Ardennen, maar niet in een tent of ander kampeermiddel? Dan zijn onze Houten Hutten erg geschikt!

Direct boeken