Accommodaties Camping Bertrix

Op Ardennen Camping Bertrix kun je gebruik maken van diverse soorten accommodaties. Natuurlijk hebben we gewone kampeerplaatsen en camperplaatsen voor mensen die met de tent, camper of caravan willen kamperen. Maar voor wie wat meer luxe wil of geen camper of caravan heeft, hebben we goede alternatieven.

Stacaravans op Ardennen Camping Bertrix

Willen jullie verblijven in een stacaravan? Dat kan! Op Ardennen Camping Bertrix vind je stacaravans voor 4 tot 6 personen, allemaal volledig ingericht.
Zo beschikken alle stacaravans over een grasveld met een complete tuinset, geen gesleep dus met stoelen en tafels. De caravans op de camping zijn uitgerust met een ruime woonkamer, compleet ingerichte keuken met magnetron en eettafel, badkamer met douche en wastafel en een apart toilet.

Bekijk onze stacaravans >>

Houten hut

Onze houten hutten op Ardennen Camping Bertrix zijn 21m2 groot, geschikt voor maximaal 4 personen en zijn een goede middenweg tussen een stacaravan en een tent. Kamperen, maar dan wat luxer! De hutten beschikken over een keuken voorzien van gasstel, koelkast en de benodigde keukeninventaris. Daarnaast zijn er 2 aparte slaapkamers en kun je de auto naast de hut parkeren.

Meer over onze houten hutten >>

 

Liever kamperen met de tent of camper?

Heb je een eigen kampeermiddel zoals een tent, caravan of kamper? Dan kun je op Ardennen Camping Bertrix natuurlijk ook een gewone kampeerplaats reserveren.

Bekijk onze kampeerplaatsen >>