Accommodaties Camping Bertrix

Kamperen zoals jullie dat willen!

Op Ardennen Camping Bertrix kun je gebruik maken van diverse soorten accommodaties.
Natuurlijk hebben we gewone kampeerplaatsen en camperplaatsen voor mensen die met de tent, camper of caravan willen kamperen. Maar voor wie wat meer luxe wil of geen camper of caravan heeft, hebben we goede alternatieven.

Stacaravans op Ardennen Camping Bertrix

Willen jullie verblijven in een stacaravan? Dat kan! Op Ardennen Camping Bertrix vind je stacaravans voor 4 tot 6 personen, allemaal volledig ingericht.
Zo beschikken alle stacaravans over een grasveld met een complete tuinset, geen gesleep dus met stoelen en tafels. De caravans op de camping zijn uitgerust met een ruime woonkamer, compleet ingerichte keuken met magnetron en eettafel, badkamer met douche en wastafel en een apart toilet.

Bekijk onze stacaravans >>


Houten hut

Onze houten hutten op Ardennen Camping Bertrix zijn 21m2 groot, geschikt voor maximaal 4 personen en zijn een goede middenweg tussen een stacaravan en een tent. Kamperen, maar dan wat luxer! De hutten beschikken over een keuken voorzien van gasstel, koelkast en de benodigde keukeninventaris. Daarnaast zijn er 2 aparte slaapkamers en kun je de auto naast de hut parkeren.

Meer over onze houten hutten >>

 

Blokhut

De blokhut is wat kleiner dan de houten chalets maar biedt nog voldoende comfort voor gezelschappen van maximaal 4 personen. De blokhut op Ardennen Camping Bertrix beschikt over een tafel met stoelen, twee stapelbedden, een koelkast en eenvoudige kookmogelijkheid. Buiten de blokhut vind je een picknicktafel. Je kunt gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op onze camping die zeer hygienisch en modern zijn.

Meer over onze blokhut >>

 

Liever kamperen met de tent of camper?

Heb je een eigen kampeermiddel zoals een tent, caravan of kamper? Dan kun je op Ardennen Camping Bertrix natuurlijk ook een gewone kampeerplaats reserveren.

Bekijk onze kampeerplaatsen >>

Stacaravans op Camping Bertrix

Bungalowtent XL op Camping Bertrix

Bungalowtent in de Ardennen

Houten hut in de Ardennen

Ardennen hut op Camping Bertrix