45 jaar Jubileumactie

45 jaar Ardennen Camping Bertrix

Dit jaar vieren we ons 45-jarig jubileum op Ardennen Camping Bertrix! Al weer 45 jaar een unieke plek om je vakantie te vieren op de gezelligste camping in de Ardennen. Dat brengt mooie herinneringen naar boven, we zijn trots op wat we bereikt hebben. Een camping die door de jaren heen gegroeid is met eersteklas voorzieningen, zoals verwarmde buitenzwembaden, uitgebreide horeca, sportfaciliteiten en nog veel meer!

Vier het mee! Maak kans op 45% korting op de huurprijs!

Speciaal voor jou hebben we een jubileumactie:

Wanneer je dit weekend een kampeervakantie boekt maak je kans op de jubileumkorting van 45% op de huurprijs! Bovendien ontvangt iedereen die dit weekend een kampeerplaats boekt een horecabon van € 45,00 bij aankomst.*

Boek nu deze speciale actie!

Actievoorwaarden:

  • Alleen geldig bij boekingen die gemaakt worden op zaterdag 16 juni of zondag 17 juni 2018.
  • Alleen geldig bij het maken van een boeking voor een kampeerplaats tijdens het hoogseizoen (juli-augustus) met een minimum totaalbedrag van € 450,00.
  • De horecabon is geldig tot 31-08-2018 en kan niet worden ingewisseld voor contanten of gebruikt worden als extra korting op de boeking.
  • De horecabon is enkel uit te geven in de bar en het restaurant op Ardennen Camping Bertrix.
  • De korting van 45% wordt berekend over de huurprijs van de kampeerplaats, andere kortingen komen daarmee te vervallen.

Felix Camping Bertrix 45 jaar

 

Aanstaande maandag 18 juni zal via onze Facebookpagina de winnaar van de 45% korting bekend gemaakt worden.