KWBN Wandelreis

Samen met de KWBN organiseren wij een 4-daags wandel arrangement in de prachtige Ardennen bij onze camping in België. Van donderdag 20 tot zondag 23 juni 2024 kun je genieten van gezelligheid, goed eten en bovenal, veel wandelplezier. Lijkt het jou leuk om mee te doen? Meld je dan direct aan door een boeking of neem contact op via 070 - 890 06 44 of info@campingbertrix.be

Ik meld mij direct aan!

Hoe en wat?

Het arrangement begint op donderdag 20 juni, bij de receptie kun je vanaf 16:00 inchecken en verblijven voor 4 dagen (3 nachten) in stacaravan Flores. Even op je gemakje uitpakken en relaxen na de autoreis. Op de donderdagavond maken we gezellig kennis met elkaar en de wandelgidsen, krijg je uitleg over het programma onder het genot van een welkomsdrankje.

Vrijdag

Na een goede nachtrust is het tijd voor de eerste wandeling van het weekend. Vandaag op het programma: Wandeling te Auby: we vertrekken met de auto (8km rijden) en wandelen 7,5 km vanaf het uitzichtpunt ''Point de vue du Pez'' langs veld, bos en het valleitje van de Aleines-beek.

In de namiddag volgt er een optionele wandeling vanaf de camping. De vertrektijd spreken we af aan de hand van de terugkeertijd van de ochtendwandeling. Deze wandeling maakt een tocht via het ''Château des Fées'', de voormalige ''everzwijnen-kwekerij'' en het Aboretum.

Zaterdag

Vandaag staat de langste wandeling van het weekend op het programma (17km). Ook vandaag vertrekken we 9:30 en rijden we 10km naar Herbeumont, waar we een wandeling door de Vallei van de Atrogne, de Crêtes & de ruïnes van het Château Fort maken. Tijdens de wandeling maken we ook een volledig verzorgde picknick op een mooie plek.

Zondag

Het is alweer de laatste dag van het weekend, maar dat betekent niet dat we niet gaan wandelen! We vertrekken 9:30 te voet van de camping en maken een wandeling ''Pont de la Scierie'' van 9,8km. Je hoeft voor de wandeling niet uit te checken, dit mag namelijk tot 16:00.

Tarieven van het arrangement

Dit volledig verzorgde arrangement kunnen wij voor de volgende prijzen aanbieden. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus twijfel niet om samen met vrienden of familie te gaan. Dat is ook nog eens voordeliger per persoon. Ben je lid van de KWBN? Dan krijg je € 25,- korting op je reservering. In dat geval ontvangen we graag je KWBN lidmaatschapsnummer. 

Verblijf in een stacaravan met 1 persoon: € 324.-
Verblijf in een stacaravan met 2 personen: € 424,-
Verblijf in een stacaravan met 3 personen: € 524,-
Verblijf in een stacaravan met 4 personen: € 624,-

Deze prijzen zijn (naast bovenstaande) inclusief:

  • Eindschoonmaak
  • Lakenpakketten p.p.
  • Verbruik gas/water/elektriciteit
  • Toeristenbelasting
  • Ontbijt op vrijdag, zaterdag en zondag
  • Lunchpakketjes voor vrijdag, zaterdag en zondag
  • Diner op vrijdag (dagschotel) en zaterdag (3-gangen keuzemenu) (drankjes zijn voor eigen rekening)

Krijg je al helemaal zin in het wandelweekend en wil je direct online boeken? Vermeld dan bij dat je deel wilt nemen aan de wandelreis, dan voegen wij het arrangement toe aan de boeking.

Direct een reservering maken

Heb je vragen? 

Stuur een mail naar onze receptie

Maak gebruik van onze faciliteiten tijdens je verblijf