Kindvriendelijke camping

Iedereen die met kinderen op vakantie gaat, is er naar op zoek: een kindvriendelijke camping. Er moet gespeeld kunnen worden, er moet gezwommen kunnen worden en er moet natuurlijk animatie op de camping aanwezig zijn. Laat dit nou allemaal mogelijk zijn op Ardennen Camping Bertrix!

"Top kinderen hebben zich nooit verveeld voor elk gezin aan te raden ook in de buurt veel te beleven en te ontdekken wij komen volgend jaar alvast terug!!!;)" - Fam. Vyncke

Kindvriendelijke camping met zwembad

Allereerst benoemen wij het zwembad van camping Bertrix. Waarom? Omdat dit zwembad onder de grootste buitenzwembaden van de Ardennen valt. Er kan heerlijk in het water gespeeld kan worden en het zwembad is geschikt voor jong en oud! Naast het grote bad is er ook een peuterbadje aanwezig waar de kleinsten heerlijk met het water kunnen kliederen. Zo kun je met het hele gezin genieten van een dagje aan het zwembad. 

Geen kindercamping zonder animatie

Ardennen Camping Bertrix wordt geprezen om het uitgebreide animatie aanbod. In samenwerking met Recrateam organiseren wij, tijdens de meeste vakantieperiodes, een geweldig programma voor jouw ultieme vakantiebeleving. Er worden activiteiten georganiseerd als:

  • De knutselclub, waar lekker geknutseld kan worden.
  • Diverse sport- en spelactiviteiten, waar kinderen lekker hun energie kwijt kunnen.
  • Het Ardennen Rangers programma, het programma om jezelf om te toveren tot een Ardennen Ranger!
  • Speurtochten, weet jij de goede weg te vinden?
  • Theater/kidsfun, kom gezellig naar het theater! Misschien komt Felix de Vos ook wel langs voor leuke spelletjes.  
  • Disco, oftewel lekker dansen!
  • En nog veel meer....

Er is genoeg te doen dus je kunt jouw kinderen met een gerust hart bij ons animatieteam achterlaten.

Lees hier meer over de animatie

Leuke activiteiten in de buurt

Natuurlijk is er op de camping veel leuks te doen, maar wist je dat je ook buiten de camping allerlei leuke dingen kan doen met je kinderen? Er zijn diverse leuke stadjes waar je actieve maar ook leerzame activiteiten hebt. Ga bijvoorbeeld naar Bastogne, om de oorlogsgeschiedenis te ontdekken. Of ga kanovaren op de rivier de Semois. Ook een bezoek aan het kasteel van Bouillon is voor veel kinderen een avontuur! Zeker als je met Halloween het kasteel bezoekt: deze is dan omgetoverd tot spookkasteel. Hier gaan je kinderen gegarandeerd een leuke spannende tijd beleven!

Omgevingstips in de Ardennen

Lekker spelen in het speelbos

Ardennen Camping Bertrix probeert zich als kindvriendelijke camping te onderscheiden van de rest door net even iets meer aan te bieden voor kinderen. Het speelbos is een goed voorbeeld. In het speelbos kunnen kinderen in een natuurrijke omgeving lekker ravotten, springen over beekjes, kruipen over boomstammen en spelen op allerlei natuurlijke speeltoestellen die in het speelbos te vinden zijn. Daarnaast kunnen de kinderen in het speelbos, onder deskundige begeleiding van buitensportpartner CapNature, klimmen. Zo kunnen de kids uitgedaagd worden!

Outdoor activiteiten

In België kan je er niet onderuit; excursies en buitensporten. Dat is natuurlijk waar de Belgische Ardennen om bekend staan. Ga op pad en ontdek de leukste sporten en de actieve uitjes in de buurt. Vanaf de camping worden er meerdere leuke activiteiten georganiseerd door onze partner CapNature. Ook verhuren zij mountainbikes. Genoeg mogelijkheden om heerlijk je energie kwijt te kunnen.

Buitensporten met CapNature

Word een Ardennen Ranger

Ga mee op ontdekking in de Ardennen en word een echte Ardennen Ranger! Een speciaal ontwikkeld recreatieprogramma, waarbij leuke activiteiten worden ondernomen. Tijdens dit programma worden de kids een echte Ardennen Ranger, zo leren ze bijvoorbeeld hutten bouwen, touwbruggen en waterfilters maken en tijdens bosspelen komen ze alles te weten over de voedselketen. 

Tijdens deze toffe activiteit leren ze alles over de natuur en komen er verschillende thema's aan bod zoals: waterwereld, bos, dierenrijk en uitdaging. Voor €5,00 krijgen je kinderen een rangerpet en paspoort en kunnen ze deelnemen aan deze activiteiten. Ze beleven een geweldige tijd, die ze zeker niet snel zullen vergeten!

Bezoek kindvriendelijke camping Bertrix

Je ziet het, er is voor kinderen genoeg te doen op Ardennen Camping Bertrix. Wacht daarom niet langer, en boek een kampeerplaats of luxe stacaravan. Met keuze uit verschillende kampeerplaatsen en diverse huuraccommodaties zit er voor iedereen een mooie kampeermogelijkheid bij.

Boek een plekje op kindvriendelijke camping Bertrix