Kamperen in de schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties in de zomer, met Pasen, de Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, en de herfstvakantie bezorgen wij jou en je gezin graag een onvergetelijke vakantie!

Waarom kiezen voor Ardennen Camping Bertrix tijdens de schoolvakanties?

  • Geweldig recreatieprogramma voor jong en oud. Tijdens de meeste schoolvakanties worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd voor kinderen en volwassenen, zoals sporttoernooien, spectaculaire shows en speciale themadagen. Knotsgekke figuren nemen de kinderen mee tijdens hun belevenissen en doldwaze avonturen. Daarnaast komt onze mascotte Felix de Vos vaak een kijkje nemen. 

  • Uitgebreide faciliteiten op de camping. Centraal op de camping ligt een multifunctioneel sportterrein waar je tennis, voetbal, basketbal en volleybal kan spelen. Er zijn twee verwarmde buitenzwembaden en een speeltuin. Direct aan de camping grenst een groot afgebakend speelbos dat garant staat voor ontdekkingstochten en urenlang speelplezier zonder het risico te verdwalen. Daarnaast kun je in onze horecagelegenheden altijd terecht voor een hapje en een drankje.

  • Schitterende omgeving met veel attracties. Het Euro Space Center, de Leisteengroeve en de grotten van Han zijn dichtbij en ook voor bekende steden, zoals Bastogne met het War Museum en Bouillon met het versterkt kasteel, hoef je niet ver te rijden.

  • Prachtige natuur voor spectaculaire buitensporten. Kayaken, klimmen en mountainbiken zijn allemaal activiteiten welke georganiseerd worden vanaf de camping. Daarnaast zijn er natuurlijk tientallen wandelroutes uitgezet in de directe omgeving. 

Ardennen Camping Bertrix - Kamperen in schoolvakanties

Schoolvakanties Ardennen Camping Bertrix