Groepsarrangementen

Voor een reünie met familie of vrienden, een bedrijfsfeest, teambuilding, sporttoernooien of een uitje met jouw vereniging: Ardennen Camping Bertrix weet al jouw wensen tot een uniek en volledig programma om te zetten.

We bieden arrangementen op maat aan: van ééndaagse evenementen tot uitjes voor een langere periode. Je hebt het gemak van één contactpersoon voor het regelen van het verblijf, de activiteiten, horeca, excursies en zelfs het vervoer.

Voor je verblijf heb je de keuze uit het huren van luxe stacaravans of kampeerplaatsen voor caravans, tentjes of eventueel een grote groepstent. Het activiteitenaanbod is zeer divers. Buitensporten zoals kanoën, mountainbiken, klimmen, abseilen en speleologie zijn mogelijk, maar ook begeleide wandelingen, jeu de boules en bridge. Onder de excursies zijn de indrukwekkende oorlogsmonumenten, de Middeleeuwse kastelen en de echte Belgische bierbrouwerijen bijzonder populair.

De sfeervolle bar en het uitmuntende restaurant bieden jou diverse mogelijkheden om het verblijf tot een groot succes te maken, variërend van een gemakkelijke maaltijd tot een uitstekend diner. Onze horecafaciliteiten bieden plaats aan circa 200 personen. We maken echter ook met veel plezier een offerte op maat voor kleinere groepen (vanaf zes personen). Een aantal voorbeelden van onze mogelijkheden:

  • Ontvangst met koffie en gebak of een welkomstcocktail;
  • Ontbijtbuffetten, lunches en diners;
  • Lunchpakketten;
  • Barbecuebuffetten;
  • Uitgebreide warme en koude buffetten;
  • Livemuziek in de bar.

Families en vriendengroepen vieren een verjaardag, een jubileum of een reünie op Ardennen Camping Bertrix. Voor bedrijven organiseren wij personeelsfeesten en speciale programma´s gericht op teambuilding. Ook scholen beschouwen onze camping als een ideale plek om een werkweek te organiseren en vanzelfsprekend kunnen wij hier een rol in spelen. Verschillende kampeerverenigingen en sportclubs (o.a. wandel-, bridge en jeu de boules verenigingen) weten Ardennen Camping Bertrix al jaren te vinden. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken met veel plezier een offerte op maat.

Enkele voorbeelden van de groepen die we op de camping hebben mogen ontvangen: de Nederlandse Jeu de Boules Bond, Pasar, ABN AMRO, Arcus College, Oldtimerclub, NKC, Citroën en nog vele anderen!

We bespreken graag alle mogelijkheden met je!

CONTACT