Faciliteiten categorie

Overzicht

Zwembaden

Zwemmen tijdens je vakantie... dat hoort er natuurlijk bij! Op onze camping vind je een verwarmd buitenzwembad én een peuterbad. Neem een duik in het diepe en kom heerlijk zwemmen. De zwembaden zijn geopend vanaf 1 mei tot 15 september (weersafhankelijk).

Opening zwembad 2024: vanaf 27 april
Vanwege de meivakantie hebben we ervoor gekozen om het zwembad vanaf 27 april 2024 te openen (weersafhankelijk).

Het openluchtzwembad

Het buitenzwembad is een van de grootste openluchtzwembaden van de Ardennen. Kom genieten van een duik in het grote zwembad met een oppervlakte van meer dan 300m². Uiteraard is het zwembad verwarmd, zo is zwemmen ook leuk als het iets kouder is! De maximale diepte van het zwembad is 1,38 meter.

Geniet van comfort als de kinderen lekker aan het zwemmen zijn. De ligstoelen rondom het zwembad zitten en liggen zo lekker, dat je daar rustig een paar uur door kunt brengen. Geniet de hele dag ook heerlijk van het zonnetje, want het terras ligt uiteraard op zuiden.

Peuterzwembad

Het peuterbad is ons leukste zwembad voor de kleine kinderen. De paddenstoel met waterval is zeker een favoriet bij de kleine vakantiegangers. Ook de glijbaan zorgt voor heel veel waterpret!

Het peuterbad is gescheiden van het grote bad voor ieders veiligheid en ook hier zijn weer ligstoelen te vinden. Het peuterbad heeft een diepte dat varieert van 20cm tot maximaal 40cm. Ontspannen aan het zwembad was voor jong en oud nog nooit zo heerlijk!

Renovatie peuterbad

We zijn momenteel druk bezig met de renovatie van ons peuterbad. Het badje wordt volledig vernieuwd en krijgt een leuk glijbaantje, een paal met tuimelemmers en een dino welke water spuit. Genoeg speelplezier voor de kleintjes dus! 

Het nieuwe peuterbadje wordt in gebruikt genomen vanaf de meivakantie 2024.

Binnenzwembad Bertrix 

Minder goed weer? Niet getreurd, want er is in Bertrix ook een mooi overdekt zwembad. Op 1,5 km van de camping kun je heerlijk zwemmen zonder dat het te koud is. Wel is het belangrijk dat je een badmuts en een strakke zwembroek mee hebt, want dan blijft het water schoner (zwemshorts zijn niet toegestaan). Je dient wel van tevoren online te reserveren en te betalen.