Faciliteiten categorie

Overzicht

Sport & spel

Geniet van de leukste sport & spel faciliteiten op onze camping.

Nieuwe speeltuin vanaf seizoen 2023!

Vanaf dit seizoen vind je bij ons op de camping een nieuwe moderne speeltuin! De kids kunnen zich urenlang vermaken op alle nieuwe speeltoestellen. Er zijn speeltoestellen voor jongere en oudere kids, dus niemand hoeft zich te vervelen. 

Airtrampoline

De nieuwe airtrampoline is een ware hit! Kinderen maar ook vaders en moeders worden erop gespot. Spring jij ook met ons mee?

Tafeltennistafel

Natuurlijk kan een tafeltennistafel ook niet ontbreken op een camping. Dit is dé plek om vakantievrienden en -vriendinnen te ontmoeten. Gezellig met z'n allen "rond de tafel" of actief partijtje met elkaar tafeltennissen. 

Speeltoestellen

De camping is ideaal voor kinderen want er is genoeg te beleven. Behalve het speelbos zijn er verspreid over de camping diverse leuke toestellen met touwen, glijbanen en schommels. De kinderen kunnen zich goed vermaken op de camping. Er is ook een toffe waterspeeltafel waar lekker met water gespetterd en gekliederd kan worden op warme zomerdagen.

Tennisvelden

Lekker sportief en een balletje slaan doe je op het tennisveld. Je kunt tennisrackets en -ballen bij de receptie huren.

Sportvelden

Een familiecamping kan natuurlijk alleen een familiecamping zijn als er veel sportfaciliteiten zijn. Dat vinden wij ook! Op onze terrassencamping vind je een voetbalveld, een volleybalveld en uiteraard ook een basketbalveld. Zo kan iedereen een sport naar keuze beoefenen op de camping. 

Jeu de boules

Jong en oud kunnen genieten van de enige echte campingsport op ons terrein. Er liggen diverse jeu-de-boulesbanen verspreid over de camping waar iedereen een balletje kan gooien. Pétanque is zeker weten een ontspannen activiteit tijdens jouw vakantie in de Ardennen.