Faciliteiten categorie

Overzicht

Horeca

Geniet van voortreffelijke gerechten, lekkere bieren en heel veel gezelligheid in onze eigen horecagelegenheden. We nodigen je van harte uit!

De openingstijden van de horeca kunnen in het laag en hoogseizoen verschillen. Informeer voor de actuele openingstijden de receptie.

Restaurant Les Amis de l'Ardenne

Geniet van diverse gerechten die de chef zelf heeft samengesteld. Heerlijk dineren met de ondergaande zon op het terras met uitzicht op het zwembad of genieten van het eten in het knusse en gezellige restaurant. 

Probeer vooral ook eens Vlaams stoofvlees of het visstoofpotje, hier zijn wij echt fan van. Voor kinderen zijn er uiteraard speciale menu's waarvan ze zullen smullen!

Menu & drankkaart hoogseizoen 2024

De bar

In de avond raden wij aan om ook eens een kijkje te nemen in de bar. Geniet van zo'n 40 soorten bieren en smakelijke wijnen terwijl je kunt genieten van spectaculaire optredens en live shows. Het is zeker de moeite waard!

Kijk voor meer informatie over de optredens bij entertainment

Frituur

Heb jij zin in een lekkere portie frites met een snack? Deze kun je bij onze frituur bestellen. Ook verkopen we hier heerlijke ijsjes. 

Gethematiseerde bezorgservice

Vorig seizoen heeft Super Mario met veel plezier pizza's bezorgd bij alle kampeerplaatsen en accommodaties. Laat jij tijdens je zomervakantie ook lekker pizza's bezorgen?

Geniet van een heerlijk speciaal biertje

Op de tap hebben we veel bijzondere biertjes. Onze chef heeft een grote passie voor verschillende soorten bieren en daardoor hebben we er ook altijd genoeg in huis. Denk aan smaakvolle donkere bieren, IPA's en een ruim arrangement aan blonde bieren. Een groot deel van de bieren hebben we gewoon op de tap. Kom een avondje lekker genieten van de gezelligheid in de bar met een speciaalbiertje.