Faciliteiten categorie

Overzicht

Entertainment

Beleef een ultieme vakantie met behulp van ons leuke entertainment! Voor jong en oud is er veel te doen op de camping. Denk bijvoorbeeld aan een leuk animatieprogramma, Felix de mascotte, buitensporten en natuurlijk op pad met onze Ardennen Rangers.

In 2022 hebben wij de ACSI Award voor ''Best campsite entertainment Belgium'' gewonnen; oftewel de beste campinganimatie van België! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Wie komt er deze zomer nog meedoen met de leukste activiteiten van ons animatieteam?

Deze zomer is de animatie aanwezig van 1 juli tot 31 augustus. De animatieprogramma's worden later bekend gemaakt.

Animatieprogramma's 

Bijna iedere schoolvakantie is het weer raak. Geniet van leuke activiteiten met het leuke animatieteam op de camping! Elke week is weer helemaal anders en staat in het teken van een nieuw thema, zo is iedere dag weer anders op de camping. Denk aan activiteiten op de sportvelden, in het speelbos en natuurlijk ook in het zwembad.

Ook voor oudere kinderen, tieners en natuurlijk volwassenen is er leuke animatie. Denk aan outdooractiviteiten, live muziek, bingo, spooktocht en een stormbaan. Voor ieder wat wils dus.

In de zomervakantie is ons animatieteam aanwezig van 1 juli tot en met 31 augustus.

Om je een beeld te geven van hoe een animatieprogramma er in de zomervakantie uit kan zien, hebben we hieronder een voorbeeld animatieprogramma toegevoegd.

Voorbeeld animatieprogramma zomervakantie

Animatieprogramma's onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Animatieprogramma's zomervakantie 2024

De animatieprogramma's zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. De actuele animatieprogramma's hangen in de informatieborden.

Animatieprogramma 1 tot 7 juli

Animatieprogramma 8 tot 14 juli

Animatieprogramma 15 tot 21 juli

Animatieprogramma 22 tot 28 juli

Animatieprogramma 29 juli tot 4 augustus

Animatieprogramma 5 tot 11 augustus

Animatieprogramma 12 tot 18 augustus

Animatieprogramma 19 tot 25 augustus

Animatieprogramma 26 augustus tot 1 september

Nederlandstalige animatie

De animatie op onze camping is in het Nederlands.

Ken jij Felix de vos al?

Felix is lief, sluw en natuurlijk ook een beetje ondeugend, een echte vos dus. Felix is ieder jaar aanwezig op de camping en hij geniet van alle vriendjes en vriendinnetjes die hij ieder jaar weer ontmoet. Ontmoet jij Felix ook tijdens een van de activiteiten van het animatieteam?

Extra activiteiten

Elke zomervakantie organiseren we naast ons standaard animatieprogramma ook nog wat andere leuke activiteiten, zoals live muziek en een roofvogelshow.

Live muziek zomervakantie 2024

Aankomende zomervakantie wordt het weer swingen met de leukste muziek van deze geweldige bandjes!