Faciliteiten categorie

Overzicht

Entertainment

Beleef een ultieme vakantie met behulp van ons leuke entertainment! Voor jong en oud is er veel te doen op de camping. Denk bijvoorbeeld aan een leuk animatieprogramma, Felix de mascotte, buitensporten en natuurlijk Otto, Elle & Izzi.

In 2022 hebben wij de ACSI Award voor ''Best campsite entertainment Belgium'' gewonnen; oftewel de beste campinganimatie van België! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Wie komt er deze zomer nog meedoen met de leukste activiteiten van ons animatieteam?

Animatie tijdens Pasen en de meivakantie

Ook tijdens het Paasweekend en in de meivakantie (van 29 april tot 4 mei) is ons animatieteam aanwezig om jouw kids een geweldige vakantie te bezorgen! Hebben jullie al geboekt? 

Bekijk hier het animatieprogramma voor Pasen 2023

Bekijk hier het animatieprogramma voor de meivakantie 2023

Animatieprogramma's 

Bijna iedere schoolvakantie is het weer raak. Geniet van leuke activiteiten met het leuke animatieteam op de camping! Elke week is weer helemaal anders en staat in het teken van een nieuw thema, zo is iedere dag weer anders op de camping. Denk aan activiteiten op de sportvelden, in het speelbos en natuurlijk ook in het zwembad.

Ook voor oudere kinderen, tieners en natuurlijk volwassenen is er leuke animatie. Denk aan outdooractiviteiten, live muziek, bingo, spooktocht en een stormbaan. Voor ieder wat wils dus.

Op avontuur met Otto, Elle & Izzi

Ga op avontuur met de drie vrienden Otto, Elle & Izzi! Deze drie vakantievriendjes zorgen ervoor dat er altijd iets te beleven is op de camping. Iedere avond kun je naar het theater waar Otto, Elle & Izzi weer staat te trappelen om op te treden. 

Otto is de stoere jongen met een echte passie voor muziek, Elle houdt heel erg van de natuur en dat zie je aan haar kleding! Natuurlijk moet er ook iemand grapjes uithalen en dát doet Izzi maar al te graag. Neemt Izzi jou ook in de maling?

Ken jij Felix de vos al?

Felix is lief, sluw en natuurlijk ook een beetje ondeugend, een echte vos dus. Felix is ieder jaar aanwezig op de camping en hij geniet van alle vriendjes en vriendinnetjes die hij ieder jaar weer ontmoet. Ontmoet jij Felix ook tijdens een van de activiteiten van het animatieteam?