Faciliteiten categorie

Overzicht

Entertainment

Beleef een ultieme vakantie met behulp van ons leuke entertainment! Voor jong en oud is er veel te doen op de camping. Denk bijvoorbeeld aan een leuk animatieprogramma, Felix de mascotte, buitensporten en natuurlijk op pad met onze Ardennen Rangers.

In 2022 hebben wij de ACSI Award voor ''Best campsite entertainment Belgium'' gewonnen; oftewel de beste campinganimatie van België! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Wie komt er deze zomer nog meedoen met de leukste activiteiten van ons animatieteam?

Animatieprogramma's 

Bijna iedere schoolvakantie is het weer raak. Geniet van leuke activiteiten met het leuke animatieteam op de camping! Elke week is weer helemaal anders en staat in het teken van een nieuw thema, zo is iedere dag weer anders op de camping. Denk aan activiteiten op de sportvelden, in het speelbos en natuurlijk ook in het zwembad.

Ook voor oudere kinderen, tieners en natuurlijk volwassenen is er leuke animatie. Denk aan outdooractiviteiten, live muziek, bingo, spooktocht en een stormbaan. Voor ieder wat wils dus.

In het paasverlof en met Pasen is er animatie! Van zaterdag 30 maart tot en met vrijdag 5 april is er een leuk programma.*

Animatieprogramma Pasen

* Animatieprogramma onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Nederlandstalige animatie

De animatie op onze camping is in het Nederlands.

Ken jij Felix de vos al?

Felix is lief, sluw en natuurlijk ook een beetje ondeugend, een echte vos dus. Felix is ieder jaar aanwezig op de camping en hij geniet van alle vriendjes en vriendinnetjes die hij ieder jaar weer ontmoet. Ontmoet jij Felix ook tijdens een van de activiteiten van het animatieteam?

Extra activiteiten

Elke zomervakantie organiseren we naast ons standaard animatieprogramma ook nog wat andere leuke activiteiten, zoals live muziek en een roofvogelshow.

Live muziek zomervakantie 2024

Aankomende zomervakantie wordt het weer swingen met de leukste muziek van deze geweldige bandjes!