Faciliteiten categorie

Overzicht

E-chopper verhuur

Onze nieuwe aanwinst op de camping: E-chopper verhuur. Ontdek de prachtige omgeving van de Ardennen op een unieke en milieuvriendelijke manier. Met onze elektrische choppers kun je op een ontspannen manier genieten van de natuur.

Reserveer direct

Hieronder vind je alles wat je moet weten over onze E-chopper verhuur:

Prijzen en duur

  • € 35,00 voor 3 uur
  • € 49,00 voor 6 uur

Voor slechts € 4,00 per E-chopper kun je de "glimlach-garantie" bijboeken. Met deze optie kun je alle eigen risico op schade afkopen naar € 0,00. Daarnaast biedt het de flexibiliteit om gratis de boeking te verzetten naar een ander moment, bijvoorbeeld vanwege veranderende weersomstandigheden.

Instructies

Voordat je op pad gaat, krijg je een instructiefilmpje te zien waarin wordt uitgelegd hoe de E-chopper werkt. Zo kun je veilig en vol vertrouwen aan je avontuur beginnen.

  • De E-choppers zijn te huur vanaf 16 jaar.
  • Kinderen van 8 t/m 15 jaar kun je gemakkelijk mee achterop nemen.

Routes met de E-chopper

Er zijn speciaal geselecteerde routes samengesteld om je de mooiste plekjes in de omgeving van onze camping te laten ontdekken. Deze routes zijn beschikbaar via de volgende link: Routes Ardennen Camping Bertrix.

Na het maken van je boeking ontvang je ook een boekingsbevestiging met daarin de routes die je kunt volgen.

Of je nu de rustige dorpjes wilt verkennen, langs kabbelende beekjes wilt rijden of juist de uitdaging van de heuvels wilt aangaan, er is voor ieder wat wils tijdens een E-chopper rit in de Ardennen.

Reserveren

Klaar om de Ardennen op een coole manier te ontdekken met je familie of vriendengroep? Reserveer dan snel je E-chopper via ons online reserveringssysteem.

E-chopper reserveren