Faciliteiten categorie

Overzicht

CapNature

In België kan je er niet onderuit; excursies en buitensporten. Dat is natuurlijk waar de Belgische Ardennen om bekend staan. Ga op pad en ontdek de leukste sporten en de actieve uitjes in de buurt. Vanaf de camping worden er meerdere leuke activiteiten georganiseerd door onze partner CapNature.

Kajakken op de Semois

Geniet van een actief uitje op de rivier de Semois. Je dwaalt al peddelend door de bijzondere natuur van de Ardennen. Het hele jaar lang kun je genieten van dit actieve uitje, mits het waterpeil hoog genoeg is. De stroomversnellingen maken er een spannende reis van.

Klimmen, boomparcours en tokkelbaan

Durf jij de uitdaging aan? CapNature heeft veel verschillende actieve klimparcours die je kunt beklimmen. Deze tochten zijn 5 minuutjes rijden vanaf de camping en het zijn zeker aanraders! Durf jij hoog de bomen in? En de plateaus oversteken met een tokkelbaan? Voor kinderen is er zelfs een parcours op de camping in het klimbos. Hier kunnen kinderen in het hoogseizoen onder begeleiding klimmen. 

Mountainbikes huren

Bij ons op de camping is het mogelijk om mountainbikes te huren. In het laagseizoen kunnen de mountainbikes worden gehuurd  bij onze receptie en in het hoogseizoen bij het houtenchalet van CapNature.

De prijzen zijn als volgt*:

€20,- voor een halve dag (uitgezonderd van juli en augustus)
€25,- voor een hele dag
€40,- voor een weekend (€15,- voor een extra dag)

* Deze prijzen zijn gebaseerd op seizoen 2023 en kunnen voor volgende seizoenen nog wijzigen.

Let op! Bij CapNature kun je alleen met contant geld betalen.